Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului IMM.

Russian (CIS)English (United Kingdom)

Subvenţionare Expoziţii

Email Imprimare PDF

 

Programul de stimulare a participării agenţilor economici la tîrguri şi expoziţii:

Întreprinderile Mici şi Mijlocii vor beneficia de compensare parţială a spaţiului expoziţional în cadrul Programului de Stat de stimulare a participării agenţilor economici la tîrguri şi expoziţii.

În conformitate cu calendarul expoziţional pentru anul 2019 întreprinderile aferente sectorului IMM participante la expoziţiile: Moldenergy, Fabricat în Moldova, MOLDAGROTECH(spring) ,Moldconstruct, Tourism. Leisure. Hotels, Food Technology, Food & Drinks, Packaging. Depot, Furniture, Farmer, Moldagrotech (Autumn), Moldova Fashion Expo, Infoinvent vor beneficia de compensări, în cuantum de maximum 50% din costul spaţiului contractat, dar nu mai mult decît 4 m.p . Suma maximă transferată unui beneficiar nu va depăşi 2000 de lei.

 

Mecanismul de participare la Program este unul foarte simplu constiuit din 3 paşi:

 

1) Famialiarizarea cu Condiţiile de Participare la Program. 

2) Completatarea Formularul de Participare la Program şi şi expedierea lui la poşta electronică Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

3) După achitarea spaţiului expoziţional Organizatorului expoziţiei întreprinderile eligibile vor prezenta la ODIMM următoarele acte:

  • Cererea de subvenţionare.
  • Certificatul de înregistrare a întreprinderii (patenta);
  • Copia Contractului de arendă a spaţiului expoziţional;
  • Copia dispoziţiei de plată de arendă a spaţiului expoziţional;
  • Copia buletinului de identitate a conducătorului întreprinderii;
    Copia adeziunii contract.
  • Pentru detalii suplimentare Vă rugăm să ne contactaţi la nr de telefon 022 21 05 53 sau prin poşta electronică Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , persoana de contact Ana Sochirca . 


Accesări

Website counter

Comprar Cialis Sin Recetadrogas forma analógica disponibles bajo la denominación común internacional. Tiene exactamente la misma estructura con las pastillas originales, pero difiere de ellas en ausencia de marca conocida .Se recomienda tomar la píldora por lo menos 30 minutos antes de la intimidad. La duración de acción varía de 8 a 12 horas Buy Pills Bupron SRFor a doctor it is important to know your health history to determine the correct dose and the possibility of appointment
BannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBanner
PARE