ODIMM

te

Apeluri de granturi active

Apeluri de granturi active

Apeluri de granturi active

Femeile de afaceri, care doresc să promoveze produsele companiei pe piețe externe, au șansa să obțină finanțare nerambursabilă de până la 1 649 000 lei în cadrul Componentei III a Programului „Femei în Afaceri”- ”Suport pentru companiile în creștere”. 

Termenul limită: 9 decembrie 2020, ora 18:00

Înregistrarea notelor de concept se efectuează în regim online: https://arcg.is/1y5m5a

 


Până pe 15 decembrie 2020 puteți aplica la Componenta de Business Voucher din cadrul Programului de Creștere și Internaționalizare a ÎMM-urilor pentru a beneficia de suport financiar de până la 50 de mii de lei.
 

APLICĂ ACUM https://bit.ly/32DNWfa

 

ODIMM recepționează în regim continuu solicitările de accesare a suportului pentru ecologizarea proceselor de producere și prestare a serviciilor prin intermediul Programului de Ecologizare a ÎMM

APLICĂ ACUM https://bit.ly/3ksdhyF 

ODIMM oferă, prin intermediul Programului „START pentru TINERI”, Business Voucher în valoare maximă de 10 mii de lei pentru dezvoltarea afacerii sau perfecționarea aptitudinilor tinerilor în domeniul ales.

APLICĂ ACUM https://bit.ly/2IxzXR8

 

ODIMM recepționează în regim continuu planuri de afaceri pentru obținerea finanțării nerambursabile de până la 250 mii lei prin intermediul Programului de Atragere a Remitențelor în Economie PARE 1+1.

APLICĂ ACUM https://bit.ly/2IBu5pQ

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 30.11.2020.
Soluție    Suport

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!