14 ani

te

CONCURS DE SELECTIE A STUDENŢILOR pentru participare la bootcamp-ul Start-up Generation în cadrul Proiectului Collaborative Entrepreneurial Education

Facultatea Textile şi Poligrafie anunţă organizarea concursului de selecţie a candidaţilor pentru participarea la bootcamp-ul Start-up Generation, organizat de Universitatea Tehnică a Moldovei şi Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (ODIMM), în cadrul Proiectului Collaborative Entrepreneurial Education pentru o perioadă de 6 zile.

Locuri disponibile – 15. Cheltuielile de transport, cazare şi subzistenţă – din contul proiectului.

Detalii despre bootcamp:

Scopul bootcamp-ului Start-up Generation, organizat de partenerii proiectului CEE Universitatea Tehnică a Moldovei şi Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (Leaderul proiectului),  este organizarea training-urilor, ghidate de 4 experţi,  pentru Elaborarea Planului de afaceri. Grupul de studenţi va fi constituit din 15 studenţi  de la Facultatea Textile şi Poligrafie a UTM şi 15 studenţi de la Facultatea Design Industrial şi Managementul Afacerilor a Universităţii Tehnice „Gh. Asachi” din Iaşi, România. Bootcamp-ul se va desfăşura in Moldova, în afara oraşului Chişinău.

Studenţi eligibili:

Studenţii FTP ciclul I şi II, învăţămînt cu frecvenţă şi cu frecvenţă redusă, inclusiv doctoranzii.

Dosarul  candidatului:

Raport privind Prezentarea ideii de afaceri (Definirea ideii de afaceri, Tabelul Lean Canvas, Date complementare conform criteriilor de evaluare a ideei de afaceri şi Prezentarea power point)

Copia buletinului de identitate (MD);

Act de confirmare a vaccinării împotriva Covid 19 (pentru cine îl posedă)

Criterii de selecţie a candidaţilor:

Punctajul acumulat la Prezentarea ideilor de afaceri, care vor fi evaluate în baza următoarelor criterii: Modelul de afaceri (fabricarea sub marca proprie, prestare de servicii); Originalitatea produsului; Creativitate și inovație; Tehnologie și calitatea fabricării; Amplasarea afacerii; Locuri de muncă create; Informație despre clienți; Conștientizarea riscurilor.

Avantaj competitiv- Certificat de particiăpare la training-ul Iniţiere antreprenorială in textile -pielărie, desfăşutar la FTP în perioada 17-23 iunie 2021.

Calendar:

08.07. 2021 – Consultaţie nr.1 Prezentarea ideii de afaceri, trainer Olga Colesnicova;

15.07. 2021 – Consultație nr.2 Prezentarea ideii de afaceri, trainer Olga Colesnicova;

22.07. 2021 – Consultație nr.3 Prezentarea ideii de afaceri, trainer Olga Colesnicova;

01.08.2021 – Depunerea dosarului online (e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. );

09 – 10.09.2021– Prezentarea ideilor de afaceri şi Interviul de selecţie, offline FTP, corp de studii nr..11, E-12, ora 14.00.

Perioada  de desfăşurare a bootcamp-ului – octombrie 2021.

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 19.10.2021.

Soluție

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!