logo ro

te

CONSULTANȚĂ

CONSULTANȚĂ

 

Echipa ODIMM, în cei peste 14 ani de activitate, într-un mediu provocator, competitiv și permanent în schimbare, a consultat peste 150 000 persoane, ulterior, mulți dintre ei reușind să-și creeze afaceri.

La ODIMM a fost format Centrul de Consultanță și Asistență în Afaceri, constituit dintr-un grup de consultanți profesioniști, care să-i ajute pe cei dornici să-și creeze și să dezvolte un business.

Aici ești îndrumat pas cu pas privind înființarea unei afaceri, deții informații privind accesarea de fonduri nerambursabile, identifici cele mai profitabile căi de marketing ale unui business, beneficiezi de consultanță personalizată în funcție de necesitățile afacerii.

Mai poți fi asistat gratuit și prin intermediul telefonului sau prin email pe teme de interes antreprenorial.

Evaluare utilizator: 4 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 27.06.2022.

Soluție

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!