logo ro

te

Mesaj de salut

Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii este o instituție publică care are menirea de a dezvolta un dialog constructiv cu mediul antreprenorial din sectorul IMM pe tot parcursul implementării ideilor de afaceri, de la inițiere și dezvoltare, până la transformarea acestora în povești de succes. ODIMM este un partener de încredere a companiilor, le oferă  șansa de a se dezvolta, de a deveni sustenabile și puternice, atât în plan național cât și în plan extern, prin accesarea programelor de suport destinate  comunității de afaceri. Echipa ODIMM identifică și susține ideile inovatoare și găsește soluții pentru o bună funcționare a mediului antreprenorial din Republica Moldova.

Un element de bază al succesului în afaceri reprezintă, accesul la informație. Or, numai un antreprenor informat este prosper.

Pagina web a ODIMM este instrumentul informațional prin intermediul căruia pot fi accesate noutățile social-economice din țară și peste hotare, detalii privind oportunitățile oferite sectorului, evenimentele organizate în scopul susținerii IMM.

Totodată, site-ul ODIMM este o platformă de discuții, care oferă posibilitatea de a adresa întrebări, înainta obiecții și propune sugestii cu privire la mediul de afaceri din R. Moldova. Aici puteți găsi informații practice privind programele implementate de ODIMM, sursele de finanțare pentru IMM, diverse publicații și broșuri, precum și baza legislativă a R. Moldova. În speranța că informațiile noastre vă vor fi de folos. Vă dorim navigare plăcută! 

 

Echipa ODIMM

 

 

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 27.06.2022.

Soluție

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!