logo ro

slogan ro

Despre

Mesaj de salut

ORGANIZAȚIA PENTRU DEZVOLTAREA SECTORULUI ÎNTREPRINDERILOR MICI ȘI MIJLOCII (ODIMM) este o instituție publică care și-a început activitatea, 12 ani în urmă, cu multă determinare  de a susține antreprenoriatul din Republica Moldova.

Și-a luat și un angajament cu termen lung - să  fie constanți,  perseverenți, să obțină  garanția și puterea   de a arăta o altă  față  a businessului mic și mijlociu - pentru că  antreprenoriatul și succesul nu au o anume țară  de origine, nici gen,  nici vârstă.

ODIMM a devenit un susținător serios și de încredere al celor dornici de a-și iniția   o afacere prin accesarea unor programe  destinate lor,  le oferă  posibilitatea  de a-și dezvolta businessul, de a-l  face prosper și  funcțional,  atât în țară  cât  și peste hotare.

Totodată,  prin diverse modalități credibile,  acordă   suport și  companiilor deja existente.

Dacă  și  tu vrei să  reușești  în domeniul antreprenoriatului, învață  de la noi cum    eviți anumite capcane și să  economisești  timp  pentru a putea face bani.

Nu pierde ocazia să  te informezi  de pe  pagina  web a ODIMM, care este necesară  înțelegerii  mediului  de business.

Poți  fi la curent cu cele mai importante știri, evenimente, interviuri inspiratoare  cu oameni celebri sau la început de drum.

Te vom ghida într-un mod ușor  și sigur ca să  găsești multe idei originale, surse de finanțare  și consiliere în  Carieră.

Vei putea cunoaște profilul și  personalitatea unui antreprenor de succes, ca în timp să  fii chiar tu unul dintre ei.

ECHIPA  ODIMM

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 07.04.2020.
Soluție    Suport

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!