logopfa1

 

Programul este destinat femeilor care planifică să-și inițieze sau extindă afacerile, în special în zonele rurale și va acorda suportul pentru femeile antreprenoare la 2 etape diferite de dezvoltare a afacerii:

 

 

 

FEMEILE, TOT MAI PREZENTE ÎN AFACERI - dovadă clară că acum au mai multe posibilități de afirmare, că acum ele pot fi ajutate să-și construiască o cariera antreprenorială de succes.

Economia Moldovei poate fi condusă și  de femei - cu inteligență emoțională, cu atitudine și cu implicare totală.

Programul FEMEI ÎN AFACERI are capacitatea de a reduce din inegalitatea de gen, poate ajuta femeile să obțină abilități manageriale prin dezvoltarea afacerilor, preponderent în zonele rurale, poate spori accesul acestora la resurse, servicii și tehnologii moderne.

Femeile pot avea ambiția de a se ridica la standardele cele mai înalte  -

cu tenacitate, pasiune, discernământ  - în identificarea oportunităților și marea dorință de a reuși în domeniul afacerilor, care nu aparține doar bărbaților puternici.

ASTĂZI, FEMEILE  SUNT DETERMINATE ȘI MOTIVATE SĂ SCHIMBE LUMEA  AFACERILOR

HARTA PFA

STATISTICA

0
contracte de finanțare
0
mln. lei granturi aprobate
0
mln. lei investiții în economie
0
locuri noi de muncă

logofooter

 

 

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 04.01.2023.

Soluție

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!