Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului IMM.

Russian (CIS)English (United Kingdom)
Miercuri, 06 Septembrie 2017 16:18
Apreciere articol
(4 votes)

Concurs privind selectarea experților pentru acordarea serviciilor de consultanță în afaceri individuale ale beneficiarilor Componentei I a Programului-pilot ”Femei în Afaceri”

LOGO orizontODIMM anunță concurs pentru selectarea experților privind acordarea serviciilor de consultanță în afaceri individuale ale beneficiarilor Componentei I a Programului-pilot ”Femei în Afaceri”.

Cerințe pentru participanții la concurs:
a) cetățean al Republicii Moldova;
b) studii superioare;
c) abilități excelente de analiză;
d) experiență în muncă de minim 3 ani în domeniul de activitate pentru care va oferi consultanță, conform sectoarelor prevăzute în această invitație;
e) să aibă cel puțin 2 ani de experiență în consultanță, după cum urmează:
a) elaborarea și implementarea planurilor de afaceri;
b) acordarea suportului practic la inițierea unei afaceri, inclusiv obținerea actelor permisive pentru desfășurarea afacerii(conform ultimelor modificări legislative).
f) să dispună de minim necesar de echipament (laptop, imprimantă, unităte de transport etc.)
g) Abilități de analiză și de comunicare verbală și scrisă în limba română și/sau rusă.

Participanții la concurs pot fi doar persoane fizice, cu capacitate deplină de exercițiu.

 

Acte necesare:
1) CV-ul aplicantului, cu trimitere la servicii similare anterior prestate sau produse similare elaborate;
2) Schița metodologiei de acordare a programului de consultanță / mentorat în lansarea și dezvoltarea afacerii (modalitate de lucru, tehnici și metode aplicate etc.)
3) Oferta financiară. Oferta financiară trebuie să fie prezentată în MDL și va conține suma brută, inclusiv impozite și alte taxe;
4) Copia la diplome relevante;
5) Scrisori de recomandare (minim 2).

Invitație de participare la Concurs

Persoanele fizice interesate sunt încurajate să trimită dosarele la adresa: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza cu mențiunea „Servicii de consultanță Programul Femei în Afaceri” sau direct la sediul Organizației pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (mun. Chișinău, str. Seghei Lazo, 48, of.310)
Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 16 septembrie 2017, orele 15.00.
Informații suplimentare despre concurs la tel 022 224330 sau adresa electronică Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Componenta I a Programului de stat “Femei în afaceri” prevede ”Suport la inițierea afacerii” pentru femeile care planifică lansarea unei afaceri proprii, instruire antreprenorială, consultanță la elaborarea business-planului și ghidare la înregistrarea afacerii.
Serviciile de consultanță constituie o continuare a procesului de formare antreprenorială a beneficiarelor Programului care presupune: mentorat, consultanță în afaceri, ghidare la înregistrarea afacerii, etc.

 

Ultima modificare s-a efectuat Joi, 07 Septembrie 2017 08:35

PARTENERI

mec logo maib corel2 IOM-OIM
een logo
 ue procredit

MIEPO small

 

CCI


victoriabank

fincimbank logo
undp EuroCreditBank
 monitor fisc
 JCI Moldova  
UIPAC text
 entranse  COMERTBANK LOGO FON RGB
BCR

 

 

PARTENERI MEDIA


civic-md

2 logo agrobiznes
 mybusiness-banner  FERMIERUL.MD
 
 
 
 
Comprar Cialis Sin Recetadrogas forma analógica disponibles bajo la denominación común internacional. Tiene exactamente la misma estructura con las pastillas originales, pero difiere de ellas en ausencia de marca conocida .Se recomienda tomar la píldora por lo menos 30 minutos antes de la intimidad. La duración de acción varía de 8 a 12 horas Buy Pills Bupron SRFor a doctor it is important to know your health history to determine the correct dose and the possibility of appointment
Banner
Banner
Banner

NEWSLETTERS - EEN

Newsletter-1

 

Sondaj

Cum apreciaţi aportul ODIMM în dezvoltarea activităţii antreprenoriale in RM?

BannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBanner
PARE