Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului IMM.

Russian (CIS)English (United Kingdom)
Miercuri, 22 Noiembrie 2017 13:49
Apreciere articol
(1 Vote)

Seminar gratuit de informare ”Posibilități de finanțare a tehnologiilor verzi”

 Finantarea tehnologiilor verzi edited 
sursa: hepta.ro
Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) invită antreprenorii și instituțiile de suport în afaceri la sesiunea de informare ”Posibilități de finanțare a tehnologiilor verzi”. Evenimentul va avea loc pe data de  30 noiembrie, ora 9.00 în incinta sălii de conferințe Saxophone, Hotelul Jazz (Chișinău, str. Vlaicu Pârcălab nr. 72) și este organizat cu suportul Enterprise Europe Network (EEN) și al Ambasadei Suediei din Republica Moldova.
 
Sesiunea de informare este dedicată instituțiilor de suport în afaceri și întreprinderilor cu potențial de export și interes în finanțarea tehnologiilor verzi.
 
În cadrul întrunirii vor fi prezentate serviciile rețelei EEN, opțiunile programului Demo Environment, a programului EU4Business|EBRD, precum și serviciile de consultanță în domeniul mediului. În context, Richard From – reprezentantul Asociației Suedeze pentru Creștere Economică și Regională, va oferi detalii despre componentele programului Demo environment: Planning grants și Demonstration projects, ce vin să ofere soluții pentru provocările regionale de mediu. Totodată,  Anders Sundvall – reprezentantul Rețelei Suedeze pentru Tehnologii Verzi (ASSET), va vorbi despre asociație și metodele de cooperare cu aceasta.
 
La final participanții vorbeneficia de o sesiune de discuții individuale și de grup cu invitații evenimentului.
 
Vă rugăm să confirmați participarea Dvs. la numărul de  telefon 068301301 sau prin e-mail la adresa: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .
 
Enterprise Europe Network este cea mai extinsă rețea de suport pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii care oferă servicii de informare și consultanță, oportunități de cooperare în afaceri, servicii de inovare și transfer tehnologic. În Republica Moldova, Enterprise Europe Network este reprezentată de un consorţiu format din: Camera de Comerț și Industrie, Organizația pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Miciși Mijlocii, Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic și Rețeaua de Transfer Tehnologic din Moldova.
 
Ultima modificare s-a efectuat Miercuri, 22 Noiembrie 2017 13:50

PARTENERI

c3 LOGO EULOGO 2 IOM-OIM
een logo
 logo maib corel2

MIEPO small

 

CCI


VictoriaBank Logo Transparent

fincimbank logo
undp
 monitor fisc
 JCI Moldova  
UIPAC text
 entranse  COMERTBANK LOGO FON RGB
       Eximbank

 

 

PARTENERI MEDIA


civic-md

2 logo agrobiznes
 mybusiness-banner  FERMIERUL.MD
 
 
 
 
Comprar Cialis Sin Recetadrogas forma analógica disponibles bajo la denominación común internacional. Tiene exactamente la misma estructura con las pastillas originales, pero difiere de ellas en ausencia de marca conocida .Se recomienda tomar la píldora por lo menos 30 minutos antes de la intimidad. La duración de acción varía de 8 a 12 horas Buy Pills Bupron SRFor a doctor it is important to know your health history to determine the correct dose and the possibility of appointment
Banner
Banner
Banner

NEWSLETTERS - EEN

Newsletter-1

 

Sondaj

Cum apreciaţi aportul ODIMM în dezvoltarea activităţii antreprenoriale in RM?

pozitiv - 28.9%
foarte semnificativ - 56.5%
fără influenţa pozitivă - 11.5%
nu există aprecieri - 3.1%

Total voturi: 478
Votarea pentru acest sondaj a fost incheiat. on: 10 Sep 2018 - 09:55
BannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBanner
PARE