Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului IMM.

Russian (CIS)English (United Kingdom)
Joi, 29 Martie 2018 14:54
Apreciere articol
(1 Vote)

ODIMM și APL, parteneri în susținerea și promovarea antreprenoriatului în regiuni

Specialiștii în domeniul economic din toate raioanele țării au participat astăzi, 29 martie, la seminarul de informare „Facilitarea accesului IMM la instrumente de suport în afaceri”, găzduit de Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (ODIMM). Scopul întrunirii este de a informa  și a asigura o sinergie între reprezentanții Autorităților Publice Locale (APL) și ODIMM privind programele de suport destinate antreprenorilor. DSC 0919 edited
În debutul evenimentului, Petru Gurgurov, director general interimar al ODIMM a declarat că parteneriatul cu reprezentanții APL este unul strategic ce asigură interacțiunea eficientă cu mediul de afaceri în regiuni. Prin colaborare continuă antreprenorii pot beneficia de suport și susținere pentru a iniţia şi dezvolta întreprinderi competitive la nivel local. 
 
DSC 0953aaaaaTotodată, a menționat că: “ODIMM continuă implementarea programelor și instrumentelor de suport pentru IMM pe care le adaptează ținând cont de evoluțiile și tendințele social-economice. Una dintre prioritățile activității organizației este crearea unor programe de susținere a întreprinderilor cu potențial de creștere și export”.
 
În context, reprezentantul Ministerului Economiei și Infrastructurii, Cezar Ilaș, specialist principal, Direcția politici economice și mediul de afaceri s-a referit la cadrul de politici actual și activitățile Reformei Regulatorii 2017 - 2018. 
 
Coordonatorii programelor ODIMM au prezentat în detaliu procedurile de participare la Programe, criteriile de eligibilitate, actele ce urmează a fi prezentate de către solicitanți şi alte informaţii utile privind programele gestionate de ODIMM.
 
“În acest an ODIMM urmează să lanseze un nou program: START PENTRU TINERI, elaborat în parteneriat cu Ministerul Economiei și Infrastructurii. Acesta vine să substituie Programul Național de Abilitare Economică a Tinerilor,  care a derulat în ultimii nouă ani. Noul Program va oferi tinerilor instrumente de suport mai atractive și inovatoare potențialilor antreprenori din toate regiunile țării”, a evidențiat Ludmila Stihi, șeful Direcției Analiză, inovare și instruire în cadrul ODIMM.DSC 0142aaaa edited
 
Participanții la sesiunea de instruire s-au arătat interesați de programele ODIMM și de consolidarea parteneriatului dintre APL, ODIMM și întreprinzătorii din zonele rurale în scopul dezvoltării sociale și economice a regiunilor.
 
Departamentul Comunicare și Relații Publice
Ultima modificare s-a efectuat Joi, 02 August 2018 09:11

PARTENERI

c3 LOGO EULOGO 2 IOM-OIM
een logo
 logo maib corel2

MIEPO small

 

CCI


VictoriaBank Logo Transparent

fincimbank logo
undp
 monitor fisc
 JCI Moldova  
UIPAC text
 entranse  COMERTBANK LOGO FON RGB
       Eximbank

 

 

PARTENERI MEDIA


civic-md

2 logo agrobiznes
 mybusiness-banner  FERMIERUL.MD
 
 
 
 
Comprar Cialis Sin Recetadrogas forma analógica disponibles bajo la denominación común internacional. Tiene exactamente la misma estructura con las pastillas originales, pero difiere de ellas en ausencia de marca conocida .Se recomienda tomar la píldora por lo menos 30 minutos antes de la intimidad. La duración de acción varía de 8 a 12 horas Buy Pills Bupron SRFor a doctor it is important to know your health history to determine the correct dose and the possibility of appointment
Banner
Banner
Banner
Banner

NEWSLETTERS - EEN

Newsletter-1

 

BannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBanner
PARE