Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului IMM.

Russian (CIS)English (United Kingdom)
Miercuri, 31 Octombrie 2018 08:24
Apreciere articol
(0 votes)

Acceptarea eșecului și a doua șansă pentru antreprenori

IMG 1303 editedA avut loc primul eveniment tematic din cadrul Proiectului Danube Chance 2.0 „Acceptarea eșecului pentru a facilita accesul antreprenorilor la a doua șansă în regiunea Dunării”, implementat de Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM).
 
Micul Dejun de Afaceri cu genericul „a doua șansă pentru antreprenori” a reunit reprezentanți ai administrației publice centrale, Incubatoarelor de Afaceri, instituțiilor financiare și alte persoane interesate. 
 
Pe lângă discuțiile privind cadrul legal, instrumentele de suport și creșterea vizibilității proiectului, în cadrul evenimentului a fost creat Grupul Local Consultativ pentru Restructurarea Afacerii care va asigura validarea și adaptarea rezultatelor proiectului la necesitățile locale și va oferi opinii valoroase privind relansarea afacerii.
 
Petru Gurgurov, director general interimar ODIMM, a subliniat importanța susținerii antreprenorilor care au eșuat. “Lansarea și ieșirea din afaceri sunt procese naturale inerente vieții economice. Statistica confirmă că 50% dintre întreprinderi nu supraviețuiesc în primii 5 ani de viață. O a doua șansă pentru acești antreprenori înseamnă să învețe din greșeli și să construiască o nouă afacere de succes”, a menționat Petru Gurgurov.DSC 0995
 
Iulia Costin, secretar general de stat al Ministerului Economiei și Infrastructurii susține inițiativa de suport a antreprenorilor care trec prin experiența de eșec în afaceri. “Proiectul Danube Chance 2.0 oferă un instrument nou de suport antreprenorilor și poate sta la baza creării unor noi politici de susținere a sectorului IMM. Experiența internațională demonstrează că antreprenorii de succes nu sunt mereu la prima afacere, de regulă au în spate cel puțin un eșec. Aceasta este o lecție învățată și un pas înainte spre succes, iar noi trebuie să le oferim sprijin și susținere”, a reiterat Iulia Costin.
 
IMG 1361 edited“Proiectul Danube Chance 2.0 oferă antreprenorilor din Regiunea Dunării o nouă șansă prin intrumente de suport precum: analiza cadrului legislativ privind antreprenoriatul și relansarea afacerii, instruiri on-line și off-line în cadrul academiei “Trial and Error”, precum și posibilitatea de a beneficia de mentorat și servicii de consultanță pentru relansarea afacerii”, a afirmat Elena Rusu, managerul proiectului Danube Chance 2.0.DSC 1013 edited
 
Micul Dejun de Afaceri este primul din cele  trei evenimente care vor avea loc pe parcursul Proiectului Danube Chance 2.0 „Acceptarea eșecului pentru a facilita accesul antreprenorilor la a doua șansă în regiunea Dunării”, co-finanțat din fondurile Uniunii Europene (ERDF, IPA, ENI) prin Programul Transnațional Dunărea. ODIMM, împreună cu partenerii de proiect și-a asumat angajamentul de a susține crearea unui mediu favorabil pentru antreprenorii care au nevoie de o nouă șansă printr-o serie de inițiative de îmbunătățire a mediului legislativ, de instruire și servicii de restructurare a afacerii.
Ultima modificare s-a efectuat Marţi, 06 Noiembrie 2018 15:16

PARTENERI

c3 LOGO EULOGO 2 IOM-OIM
een logo
 logo maib corel2

MIEPO small

 

CCI


VictoriaBank Logo Transparent

fincimbank logo
undp
 monitor fisc
 JCI Moldova  
UIPAC text
 entranse  COMERTBANK LOGO FON RGB
       Eximbank

 

 

PARTENERI MEDIA


civic-md

2 logo agrobiznes
 mybusiness-banner  FERMIERUL.MD
 
 
 
 
Comprar Cialis Sin Recetadrogas forma analógica disponibles bajo la denominación común internacional. Tiene exactamente la misma estructura con las pastillas originales, pero difiere de ellas en ausencia de marca conocida .Se recomienda tomar la píldora por lo menos 30 minutos antes de la intimidad. La duración de acción varía de 8 a 12 horas Buy Pills Bupron SRFor a doctor it is important to know your health history to determine the correct dose and the possibility of appointment
Banner
Banner
Banner
Banner

NEWSLETTERS - EEN

Newsletter-1

 

BannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBanner
PARE