Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului IMM.

Russian (CIS)English (United Kingdom)
Marţi, 02 Iulie 2013 10:21
Apreciere articol
(0 votes)

Atelier de lucru “Dezvoltarea IMM-urilor în Republica Moldova: Îmbunătățirea Accesului la Finanțare şi Consolidarea Serviciilor de Dezvoltare a Afacerilor”

atelier de lucruLa 27 iunie 2013, în incinta Centrului de Convenţii Leogrand (str. Mitropolit Varlaam 77), Organizaţia pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (OCDE) în parteneriat cu Ministerul Economiei şi Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului IMM (ODIMM) a organizat Atelierul de lucru “Dezvoltarea IMM-urilor în Republica Moldova: Îmbunătățirea Accesului la Finanțare şi Consolidarea Serviciilor de Dezvoltare a Afacerilor”.

 Scopul atelierului a fost de a prezenta studiile referitoare la analiza necesităţilor de finanţare a IMM şi a infrastructurii de suport în afaceri, elaborate în cadrul Proiectului Multianual de Susţinere a Politicilor pentru IMM.

 La atelierul de lucru au participat experţi OCDE, actori cheie din domeniul public, reprezentanţi ai infrastructurii de suport în afaceri, ai mediului academic, ai comunităţii donatorilor, precum şi experţi din alte instituţii şi organizaţii naţionale şi internaţionale.

 Proiectul Multianual de Susţinere a Politicilor pentru întreprinderile Mici şi Mijlocii din RM este implementat de către Ministerul Economiei al Republicii Moldova, Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (ODIMM)  şi Organizaţia pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (OCDE), pe parcursul unei perioade de 3 ani, cu finanţarea din partea Guvernului Olandei. Obiectivul proiectului este acordarea asistenţei Guvernului Republicii Moldova în elaborarea unui set relevant şi bine structurat de politici destinate sectorului întreprinderilor mici şi mijlocii, precum şi la îmbunătăţirii dialogului dintre reprezentanţii sectorului public şi IMM-uri. 

Accesaţi aici, pentru a descărca materialele atelierului de lucru. 

 Pentru mai multe detalii: Antonio Fanelli, Vice Director al Direcţiei de Dezvoltare a Sectorului Privat, din cadrul OCDE, Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , tel. +331 45249707 sau Oxana Paladiciuc, Coordonator Programe, ODIMM, Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , tel.: + 373 22225380.

 

Ultima modificare s-a efectuat Miercuri, 10 Iulie 2013 11:50

PARTENERI

c3 LOGO EULOGO 2 IOM-OIM
een logo
 logo maib corel2

MIEPO small

 

CCI


VictoriaBank Logo Transparent

fincimbank logo
undp
 monitor fisc
 JCI Moldova  
UIPAC text
 entranse  COMERTBANK LOGO FON RGB
       Eximbank

 

 

PARTENERI MEDIA


civic-md

2 logo agrobiznes
 mybusiness-banner  FERMIERUL.MD
 
 
 
 
Comprar Cialis Sin Recetadrogas forma analógica disponibles bajo la denominación común internacional. Tiene exactamente la misma estructura con las pastillas originales, pero difiere de ellas en ausencia de marca conocida .Se recomienda tomar la píldora por lo menos 30 minutos antes de la intimidad. La duración de acción varía de 8 a 12 horas Buy Pills Bupron SRFor a doctor it is important to know your health history to determine the correct dose and the possibility of appointment
Banner
Banner
Banner
Banner

NEWSLETTERS - EEN

Newsletter-1

 

Sondaj

Cum apreciaţi aportul ODIMM în dezvoltarea activităţii antreprenoriale in RM?

pozitiv - 28.9%
foarte semnificativ - 56.5%
fără influenţa pozitivă - 11.5%
nu există aprecieri - 3.1%

Total voturi: 478
Votarea pentru acest sondaj a fost incheiat. on: 10 Sep 2018 - 09:55
BannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBanner
PARE