Împreună vom schimba lumea!

Împreună vom schimba lumea!

COMPANIILE din Republica Moldova care doresc să contribuie la dezvoltarea și promovarea ANTREPRENORIATULUI SOCIAL sunt invitate să participe la proiectul transnațional Finance4SocialChange.

Înregistrarea companiilor investitoare se poate face completând formularul până pe data de 18 noiembrie 2019. Pentru mai multe detalii apelați 022 21 31 33.

Potențialii investitori pot sprijini financiar una din cele 30 de întreprinderi sociale din regiunea Dunării, inclusiv din Republica Moldova, care vor fi selectate pentru a-și prezenta Planul de afaceri. Aceștea vor putea să participe la identificarea celor 30 de afaceri sociale și, totodată, vor beneficia de 130 de ore de instruiri on-line și directe prin „Academia de Investiții în Impact Social”, creată în cadrul Proiectului.

Finance4SocialChange este un proiect INTERREG finanțat de UE în regiunea Dunării. Scopul Proiectului este de a promova impactul social prin conectarea investitorilor și antreprenorilor, interesați de soluționarea problemelor sociale. ODIMM este partener alături de alte 12 țări din regiunea Dunării.

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

© ODIMM - Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului IMM. Toate drepturile rezervate.
BD. ŞTEFAN CEL MARE ŞI SFÂNT NR. 134, et 3 (sediul Poşta Moldovei)
Tel : + 373 (22) 29 57 41, Fax: + 373 (22) 29 57 97, E-mail: info@odimm.md