14 ani

Apeluri de granturi active

ODIMM lansează un Apel de granturi dedicat în exclusivitate femeilor și migranților şi/sau rudele de gradul întâi care dețin o afacere în mediul rural și doresc să o digitalizeze. Companiile care activează în regiuni, cu excepția municipiului Chișinău, au șansa să acceseze, în baza unui concurs de proiecte investiționale, sprijin financiar în valoare de până la 200 mii lei  prin intermediul „Instrumentului de susținere privind digitalizarea ÎMM”

Termenul limită:  30.06.2021, ora 17.30.

APLICĂ ACUM: https://bit.ly/357EMbD

ODIMM anunță recepționarea în regim continuu a solicitărilor de accesare a suportului financiar sub formă de Business Voucher  în valoare de până la 100 mii lei prin intermediul “Programului de Creștere și Internaționalizare a ÎMM”.

APLICĂ ACUM https://bit.ly/3voPgOp

ODIMM recepționează în regim continuu solicitările de accesare a suportului pentru ecologizarea proceselor de producere și prestare a serviciilor prin intermediul Programului de Ecologizare a ÎMM

APLICĂ ACUM https://bit.ly/3ksdhyF

ODIMM oferă, prin intermediul Programului „START pentru TINERI”, Business Voucher în valoare maximă de 10 mii de lei pentru dezvoltarea afacerii sau perfecționarea aptitudinilor tinerilor în domeniul ales.

APLICĂ ACUM https://bit.ly/2IxzXR8

ODIMM recepționează în regim continuu planuri de afaceri pentru obținerea finanțării nerambursabile de până la 250 mii lei prin intermediul Programului de Atragere a Remitențelor în Economie PARE 1+1.

APLICĂ ACUM https://bit.ly/2IBu5pQ

ODIMM oferă garanții de stat în regim continuu pentru creditele accesate de la băncile comerciale. Suma garanțiilor acoperă până la 80% din creditele acordate de instituțiile bancare din R.Moldova.

Totodată, a fost elaborat un Nou Instrument de Garantare pentru companiile afectate de criza pandemică.

DETALII DESPRE PRODUSELE DE GARANTARE https://bit.ly/3afXjET

Evaluare utilizator: 4 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță inactivă

• © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 17.06.2021.

Soluție