logo ro

te

Invitație de presă

Invitație de presă

 

Organizația pentru dezvoltarea sectorului întreprinderilor mici și mijlocii (ODIMM) vă invită la evenimentul de semnare a contractelor de finanțare nerambursabilă cu 38 de beneficiari ai programului de Ecologizare a ÎMM. Evenimentul se va desfășura pe data de 17 mai, ora 09.00, bulevardul Ștefan cel Mare 134, et. 3, sala de conferințe ODIMM.   

Ulterior, începând cu ora 10.30 se va desfășura o Masă rotundă cu participarea conducerii instituției, Ministerului Economiei și a beneficiarilor instrumentelor de suport antreprenorial, părți interesate și asociații de business. În cadrul dialogului, vor fi discutate așteptările și provocările antreprenorilor survenite în perioada crizei pandemice și de securitate regională. 

Vedeți agenda evenimentului:  

Pentru mai multe informații nu ezitați să ne contactați:

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., tel:  0373 683 01 339, 022 22 53 

Tags:

Evaluare utilizator: 3 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 27.06.2022.

Soluție

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!