logo ro

Invitație de presă

Organizația pentru dezvoltarea sectorului întreprinderilor mici și mijlocii (ODIMM) vă invită la evenimentul de semnare a contractelor de finanțare nerambursabilă cu 38 de beneficiari ai programului de Ecologizare a ÎMM. Evenimentul se va desfășura pe data de 17 mai, ora 09.00, bulevardul Ștefan cel Mare 134, et. 3, sala de conferințe ODIMM.

Ulterior, începând cu ora 10.30 se va desfășura o Masă rotundă cu participarea conducerii instituției, Ministerului Economiei și a beneficiarilor instrumentelor de suport antreprenorial, părți interesate și asociații de business. În cadrul dialogului, vor fi discutate așteptările și provocările antreprenorilor survenite în perioada crizei pandemice și de securitate regională.

Vedeți agenda evenimentului:

Pentru mai multe informații nu ezitați să ne contactați:

Tags:

Evaluare utilizator: 3 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță inactivăSteluță inactivă

• © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 27.06.2022.

Soluție