ODIMM

te

Presa

Tinerii și aspirațiile acestora

Tinerii și aspirațiile acestora

Tinerii și dezvoltarea oportunităților economice constituie una din prioritățile activității ODIMM.

Directorul General ODIMM, Iulia Costin a prezentat astăzi, în cadrul Conferinței Naționale cu tema: „Politici și servicii pentru fiecare tânăr din țară”, instrumentele de suport destinate tinerilor care vor să pășească în lumea businessului și să-și dezvolte o afacere.

„ODIMM contribuie la formarea și promovarea culturii antreprenoriale, în special în rândul tinerilor, prin asigurarea suportului informațional, consultativ, educațional și financiar. Tinerii sunt cei mai activi beneficiari ai programelor noastre. Din numărul total de beneficiari, circa 48% sunt companii create și gestionate de către tineri. Numărul acestora va continua să crească având în vedere interesul major pentru programul START pentru TINERI, care se află în plină desfășurare”, a declarat Iulia Costin.

Totodată, Directorul general ODIMM a subliniat faptul că inițiativele de succes, programele de integrare a tinerilor sunt acțiuni care pot pune în valoare ambiţia, profesionalismul şi entuziasmul lor și vor contribui la asigurarea noilor generaţii cu un viitor prosper aici, acasă, în Republica Moldova.

Conferința Națională este organizată, anual, în luna noiembrie în săptămâna dedicată tineretului de către Ministerul Educației, Culturii și Cercetării.

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 04.08.2020.
Soluție    Suport

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!