ODIMM

te

Presa

ODIMM a premiat cei mai buni jurnaliști care reflectă tematica antreprenorială

ODIMM a premiat cei mai buni jurnaliști care reflectă tematica antreprenorială

 

Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) continuă premierea celor mai buni jurnaliști în cadrul Concursului: „Promovarea antreprenoriatului și a Programelor ODIMM”. Acesta are drept scop promovarea jurnaliștilor care au realizat materiale privind activitatea întreprinderilor mici și mijlocii din Republica Moldova și a programelor ODIMM.

La cea de a IV-a ediție a Concursului pot participa jurnaliști care activează pe piața mediatică autohtonă din audiovizual, presa scrisă sau online, angajați ai unei organizații de presă și jurnaliști freelance care vor publica sau difuza în perioada 1 ianuarie – 30 noiembrie, 2020, materiale cu impact privind activitatea ODIMM, Programele de susținere a antreprenorilor și beneficiarii acestora.

Evaluarea se va face în baza numărului de materiale publicate sau difuzate. Se vor lua în calcul corectitudinea și relevanța informației, promptitudinea și dezvoltarea subiectelor de presă cu elemente analitice.

Câștigătorii vor fi premiați  în cadrul uneia dintre nominalizări:

• Numărul de materiale video difuzate la posturile de televiziune;

• Numărul de materiale audio difuzate la posturile de radio;

• Numărul de materiale scrise (inclusiv articole, interviuri, istorii de succes, știri) publicate în presa scrisă și pe portaluri online;

• Cel mai bun reporter regional.

Câștigătorii celei de-a III-a ediție a Concursului „Promovarea antreprenoriatului și a Programelor ODIMM”, desfășurat în perioada ianuarie-noiembrie 2019, au fost premiați pe 29 mai 2020. 

Jurnaliștii au fost premiați cu diplome și cadouri conform următoarelor categorii:

- Cel mai bun Reporter TV – Tatiana Slivca, TVR Moldova emisiunea Obiectiv Comun;

- Cel mai bun Reporter Radio - Tatiana Fișer, Emisiunea Spațiul Public, Radio Moldova Actualități;

- Cel mai bun Reporter din mediul online - Igor Fomin, portalul www.mybusiness.md și logos press.

Directorul general ODIMM, Iulia Costin a salutat interesul sporit al reprezentanților mass media privind activitatea instituției.

Succesul unei instituții este direct proporțional cu imaginea acesteia în societate. Prin intermediul jurnaliștilor, prin reportajele și subiectele de presă pe care aceștea le realizează, ne fac cunoscuți, apreciați și căutați de noi posibili beneficiari. Istoriile de succes realizate de jurnaliști, îi inspiră și pe alții să se lanseze în lumea afacerilor”.

Participanții la concurs pot trimite până pe data de 10 decembrie 2020 dosarele cu subiectele de presă la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.,   Informații suplimentare la telefonul + 373 (22) 22 53 77 sau 069109192.

Câștigătorii vor primi premii din partea organizației sau a sponsorilor noștri în cadrul unui offline organizat de ODIMM în luna decembrie.

Vezi aici:  Regulamentul Concursului

 

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 26.02.2021.

Soluție

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!