ODIMM

te

Presa

Circa 460 de antreprenori au absolvit cursurile de instruire din cadrul instrumentului de susținere privind digitalizarea IMM

Circa 460 de antreprenori au absolvit cursurile de instruire din cadrul instrumentului de susținere privind digitalizarea IMM

A fost încheiată cu succes prima ediție a instruirilor din cadrul Instrumentului de susținere privind digitalizarea ÎMM. Circa 460 de antreprenori au participat la sesiunile de instruire desfășurate online în perioada 18 august – 13 octombrie, în cadrul cărora și-au îmbunătățit cunoștințele și abilitățile privind oportunitățile e-comerț și accesul la planificarea și adoptarea instrumentelor de digitalizare a afacerilor.Astăzi, în cadrul unui eveniment online, partenerii ODIMM în implementarea Programului: StartUp Moldova (ATIC) și USAID Moldova au prezentat rezultatele înregistrate.Iulia Costin, director general ODIMM, a evidențiat importanța instruirii din cadrul având în vedere că acesta reprezintă viitorul afacerilor în condițiile actuale. „Programul va ajuta producătorii autohtoni să-și digitalizeze procesele de business și să vândă produsele sau serviciile pe platforme online. Totodată, Instrumentul oferă suport întreprinderilor în crearea de pagini web, magazine online, dar și oferirea de granturi pentru achiziționarea de tehnologii și soluții digitale”.Instrumentului de susținere privind digitalizarea ÎMM a fost lansat în luna iunie curent cu scopul de a susține transformarea și dezvoltarea digitală a întreprinderilor mici și mijlocii pentru a valorifica potențialul inovativ și a facilita accesul companiilor pe piețele interne și externe.Programul conține 3 etape: Informare și comunicare; Instruire și formare antreprenorială; Finanțarea afacerilor. Instrumentul de susținere a Digitalizării Întreprinderilor Mici și Mijlocii este finanțat din bugetul de stat și suplinit din fondurile Uniunii Europene, implementat de ODIMM, în comun acord cu partenerii de dezvoltare - GIZ Moldova, StartUp Moldova și GoOnline. 

2 edited

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 28.10.2020.
Soluție    Suport

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!