14 ani

te

Platformele Industriale Multifuncționale, prezentate la „Moldova Business Week-2020”

Platformele Industriale Multifuncționale, prezentate la „Moldova Business Week-2020”

În zilele 19-20 noiembrie comunitatea de afaceri locală și internațională va descoperi potențialul investițional al Republicii Moldova la cea de-a șaptea ediție a forumului “Moldova Business Week” (MBW), care se desfășoară în format digital. În cadrul evenimentului, oamenii de afaceri sunt încurajați să investească și să se afirme cu produse inovative atât pe piețele interne, cât și externe.

În cadrul evenimentului, Directorul general ODIMM, Iulia Costin a prezentat noua inițiativă a Guvernului - Platformele Industriale Multifuncționale.

“Republica Moldova este prezentată drept exemplu pentru țările din Parteneriatul Estic la multe capitole, inclusiv la inițiativele de suport destinate antreprenoriatului. Crearea celor 18 Platforme Industriale Multifuncționale în regiunile țării  este o nouă inițiativă ambițioasă și eficientă de suport în afaceri, lansată recent, care are ca obiectiv dezvoltarea sectorului ÎMM, implementarea tehnologiilor moderne, dar și crearea noilor locuri de muncă. Ne propunem să fim competitivi la nivel regional, astfel încât investitorii să găsească atractive PIM-urile pentru investiții de durată”.

De asemenea, actualele programe implementate de ODIMM, dar și cele ce urmează a fi lansate, oferă un spectru larg de suport în dezvoltarea afacerilor, contribuind la îmbunătățirea calității produselor și serviciilor, identificarea noilor piețe și parteneri de business.

La eveniment participă invitați internaționali, angajați guvernamentali și reprezentanți ai mediului de afaceri autohtoni. Moldova Business Week” este un forum economic anual, care are ca scop promovarea imaginii țării și a potențialului investițional.  Forumul este organizat de Agenția de Investiții.

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 23.07.2021.

Soluție

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!