14 ani

te

Peste 50 de întâlniri B2B Moldova – Germania au avut loc în regim online

Peste 50 de întâlniri B2B Moldova – Germania au avut loc în regim online

 

Astăzi s-au încheiat cele 3 zile de întâlniri B2B dintre companiile din Republica Moldova și Germania, care s-au desfășurat pe o platformă online, urmare a evenimentului ”SOURCING SEMINAR”. 

În cadrul seminarului companiile moldovenești au avut ocazia să afle de la prima sursă informații referitoare la tendințele și cerințele actuale necesare pentru inițierea și stabilirea cooperărilor cu companiile din Germania. 

În cadrul deschiderii seminarului, Iulia Costin, director general ODIMM a subliniat sprijinul oferit de instituția de suport în afaceri pentru companiile autohtone în demersurile de dezvoltare a capacităților proprii și de accesare a piețelor străine.

“ODIMM are în portofoliu mai multe instrumente de suport menite să susțină companiile din Republica Moldova în procesul de internaționalizare, ecologizare, digitalizare și încurajare a participării la expoziții/târguri locale și internaționale. Totodată, la ora actuală împreună cu GIZ Moldova se lucrează la conceperea platformei online “BisinessLink” care va facilita promovarea produselor și serviciilor companiilor moldovenești și găsirea de noi parteneri pe piața locală și externă”, a spus Iulia Costin.

Tomas Foerch, managerul Proiectului „Consilierea Guvernului Republicii Moldova în politici economice” a reiterat importanța facilitării cooperărilor în afaceri și dezvoltării lanțurilor valorice în Moldova, apreciind conlucrarea în organizarea și desfășurarea unor astfel de evenimente, ce pot consolida comunicarea și stimula parteneriatele de afaceri.

Urmare a evenimentului, s-au desfășurat peste 50 de întâlniri B2B dintre reprezentanții companiilor autohtone cu reprezentanții companiilor germane, în vederea prezentării serviciilor și produselor proprii și stabilirii unor potențiale cooperări. 

 

De menționat, că atât evenimentul, cât și întâlnirile bilaterale a fost organizate și asistate de către Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) în parteneriat cu Asociația pentru Managementul Lanțului de Aprovizionare, Achiziții și Logistică din Germania (BME), cu sprijinul Proiectului „Consilierea Guvernului Republicii Moldova în politici economice”, implementat de către GIZ Moldova cu suportul financiar al Guvernelor Germaniei și Elveției”.

 

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 17.06.2021.

Soluție

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!