logo ro

slogan ro

Presa

Saptamana Europeana a IMM-urilor 2013

Saptamana Europeana a IMM-urilor 2013

saptamana-europeana-a-imm-urilor-2013ODIMM se alătură iniţiativei naţionale şi internaţionale de a marca în perioada 25-30 noiembrie 2013 Săptămâna Europeană a IMM-urilor.

 

Campania de promovare a Săptămânii Europene a IMM-urilor se derulează în peste 37 de ţări şi este coordonată de Comisia Europeană. Aceasta are drept scop promovarea iniţiativelor antreprenoriale, informarea privind măsurile de sprijin pentru dezvoltarea IMM-urilor, recunoaşterea contribuţiei antreprenorilor la creşterea gradului de bunăstare, la crearea de locuri de muncă, la ameliorarea competitivităţii şi dezvoltarea inovării.

 

În Republica Moldova, pentru prima oară iniţiativa este susţinută printr-o serie de evenimente publice de amploare la Chișinău și în majoritatea centrelor raionale. Programul include mese rotunde, dezbateri publice, sesiuni şi seminare de instruire, întrevederi, şedinţe, precum şi alte forme de prezentări publice. În cadrul acestora vor fi abordate teme precum iniţierea şi dezvoltarea afacerilor, implementarea legislaţiei muncii, modificări în legislaţia fiscală, etc.

 

În contextul acestor evenimente, Ministerul Economiei şi Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii, organizează la 26 noiembrie 2013 Conferinţa Internaţională a Întreprinderilor Mici şi Mijlocii cu genericul  „Competenţe, Competitivitate, Creştere", care va avea loc în incinta Palatului Republicii din Chişinău.

 

În cadrul Conferinţei vor fi puse în discuţie realităţile climatului de afaceri din Republica Moldova şi vor fi prezentate serviciile şi instrumentele oferite de către instituţiile şi organizaţiile locale şi cele internaţionale pentru dezvoltarea şi internaţionalizarea sectorului IMM.

 

Cei prezenţi la eveniment vor putea participa la discuţii şi dezbateri, își vor expune opiniile şi viziunile privind îmbunătăţirea mediului de afaceri şi oportunităţile de internaţionalizare a activităţii sectorului IMM.

 

De asemenea, în cadrul Conferinţei va avea loc Ceremonia oficială de decernare a premiilor învingătorilor Concursurilor Naţionale "Cel mai bun antreprenor din sectorul IMM" şi "IMM - model de responsabilitate socială".

 

La eveniment vor participa reprezentanţi ai Guvernului, administraţiei publice centrale şi locale, misiuni diplomatice, organizaţii şi proiecte internaţionale, organizaţii obşteşti, agenţi economici, studenţi şi mass-media.

 

Programul Evenimentelor                                                          

Săptămâna Europeană a IMM-urilor

 

 

Agenda

Conferinței Internaționale a IMM-urilor

"Competențe, Competitivitate, Creștere"

 

 

 

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 07.04.2020.
Soluție    Suport

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!