logo ro

slogan ro

Presa

Expertii SES din Germania - Şanse noi pentru întreprinderi

Expertii SES din Germania - Şanse noi pentru întreprinderi

Expert SESCoordonatorul Programului Senior Experten Service, Ute Sonnen, a avut o întrevedere cu antreprenorii în cadrul ODIMM, unde au aflat cum pot invita gratuit un expert german, care să le ofere consultanţă, sfaturi practice şi să îi ajute să identifice noi perspective pentru dezvoltarea afacerii.

Suportul SES constă în delegarea experţilor germani de înaltă calificare la companiile autohtone, ce au cel puţin un an de activitate.  Pe parcursul unei perioade de la 3 săptămâni până la 6 luni experţii lucrează zi de zi în companie şi oferă consultaţii şi sfaturi practice, contribuind la dezvoltarea acesteia.

Până la momentul actual circa 712 experţi germani şi-au împărtăşit experienţa cu întreprinzători din Moldova. Domeniile de consultanţă sunt diverse, în funcţie de domeniul de activitate şi problemele întâlnite de antreprenori: prestări servicii, meşteşug, industrie, construcţii, gospodării ţărăneşti, instruire, comerţ etc.

Participanții la întrunire au adresat întrebări ce țin de modul de solicitare a experțilorExpert SES, perioada și modul de finanțare a acestora. Perioada de așteptare depinde de numărul de experţi solicitați și domeniul de activitate al acestuia şi poate dura de la 1 până la 4 luni.

Pentru a putea beneficia de suportul experţilor germani, puteţi completa formularul de aplicare şi îl expediaţi la adresa m.stratan@odimm.md.

Pentru informaţii suplimentare contactaţi-ne la numărul de telefon:  (+373)225 377.

Mai multe detalii despre Programul Senior Experten Service găsiţi accesând link-urile de mai jos, dar şi pe site-ul www.ses-bonn.de:

Republica Moldova: 712de misiuni SES din 1993;

Experţii SES din Germania - Şanse noi pentru întreprinderi.

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 06.04.2020.
Soluție    Suport

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!