logo ro

slogan ro

Atelierul de lucru „Împreună creştem BUSINESS la puterea FEMININ!”

Atelierul de lucru                                                                                                                                  „Împreună creştem BUSINESS la puterea FEMININ!”

business femininMiercuri, 5 martie, începând cu ora 11:30, ODIMM organizează un atelier de lucru inedit despre inspiraţie, comunicare, idei, networking şi implicare -„Împreună Creştem Business la PUTEREA FEMININ!".

La eveniment sunt invitate femei de afaceri, beneficiare ale Programului „PARE 1+1".

Atelierul de lucru se preconizează a fi unul interactiv, pe parcursul căruia se vor prezenta idei, oportunităţi şi tendinţe din perspectiva unică a femeilor din mediul de afaceri.

Doamnele sunt invitate să petreacă o după-amiază dedicată cunoaşterii, inspiraţiei şi ideilor de comunicare.

Va fi organizat un training cu tematica „Secretul vânzărilor eficiente", condus de dna Natalia Gudima, fondator al SRL „Tehnologia succesului".

Ulterior, tânăra antreprenoare Mădălina Creţu, în vârstă de 13 ani, va desfăşura un master class, în cadrul căruia va face o scurtă prezentare a lucrărilor sale şi va arăta cum le creează. În acelaşi timp, mama Mădălinei va vorbi despre metodele de promovare a spiritului antreprenorial în rândul copiilor.

Şi pentru ca să se bucure de frumuseţea şi căldura zâmbetului fiecărei doamne şi domnişoare prezente la eveniment, câţiva beneficiari ai Programului PARE 1+1 s-au oferit să fie parteneri ai evenimentului.

Respectiv, datorită lor se aşteaptă o după-amiază plină de bunătăţuri şi surprize culinare.

ÎMPREUNĂ CREĂM VIITORUL ACASĂ!

Parteneri:

Prof System  relfam madalina cretu casa alba   helix

• © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 06.04.2020.