ODIMM

te

Presa

Organizaţia pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (ODIMM) şi Camera de Comerţ şi Industrie Franţa-Moldova (CCIFM) – noi oportunităţi pentru IMM-uri

Organizaţia pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (ODIMM) şi Camera de Comerţ şi Industrie Franţa-Moldova (CCIFM) – noi oportunităţi pentru IMM-uri

Acord ODIMM - Camera de Comert 10 octombrie 2014 112Astăzi, 10 octombrie, Organizaţia pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici şi Mijlocii din Republica Moldova (ODIMM) şi Camera de Comerţ şi Industrie Franţa-Moldova (CCIFM) au semnat un acord de colaborare, în vederea susținerii dezvoltării sectorului IMM din Republica Moldova.

La eveniment au participat E.S. Dl Pascal VAGOGNE, Ambasadorul Franţei în Republica Moldova, Dna Iulia IABANJI, Director General ODIMM, Dl Emmanuel SKOULIOS președintele CCIFM şi peste 20 de antreprenori autohtoni şi oameni de afaceri din Franţa.

"Semnarea acordului de colaborare între ODIMM şi CCIFM este un bun început pentru stabilirea unor parteneriate între organizaţiile de suport a Întreprinderilor Mici şi Mijlocii din Republica Moldova, instituţii publice, şi cel mai important pentru crearea unor parteneriare de afaceri. Aceasta va ajuta companiile locale să penetreze noi pieţe europene", a menţionat Dna Iulia Iabanji, Director General ODIMM.

Dl Emmanuel SKOULIOS președintele CCIFM a menţionat că cei mai importanţiAcord ODIMM - Camera de Comert 10 octombrie 2014 beneficiari finali ai acestui acord sunt antreprenorii. „Principalul scop, atât pentru CCIFM, cât și pentru ODIMM, este de a dezvolta și susține business-ul mic și mijlociu. De aceea, dacă ne vom uni eforturile, eu sper și sunt sigur că împreună vom obține rezultate palpabile atât pentru Moldova cât și pentru Franța, dar cel mai important pentru antreprenorii din ambele țări", a declarat dl SKOULIOS.

Acordul prevede: organizarea misiunilor economice sau comerciale în Republica Moldova sau Franţa în favoarea membrilor sau partenerilor săi, identificarea unor posibilităţi comune de participare în cadrul programelor europene şi internaţionale pentru consolidarea capacităţilor mediului de afaceri autohton, participarea în comun la activităţi de promovare, la seminare de investiții, ateliere, conferințe şi diverse evenimente. Totodată, ambele instituţii vor colabora în vederea dezvoltării comunităţii femeilor de afaceri din Republica Moldova.

Evenimentul a avut loc în cadrul evenimentelor „Petits déjeuners thématiques" organizate de Camera de Comerţ şi Industrie Franţa-Moldova în localul patiseriei "Crème de la Crème".

Găsiți mai multe poze pe Facebook/ODIMM.

 Acord ODIMM - Camera de Comert 10 octombrie 2014 11  Acord ODIMM - Camera de Comert 10 octombrie 2014 12  Acord ODIMM - Camera de Comert 10 octombrie 2014 14  Acord ODIMM Camera de Comert 10 octombrie 2014 23

 

 

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 21.09.2020.
Soluție    Suport

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!