logo ro

slogan ro

Organizaţia pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (ODIMM) şi Camera de Comerţ şi Industrie Franţa-Moldova (CCIFM) – noi oportunităţi pentru IMM-uri

Acord ODIMM - Camera de Comert 10 octombrie 2014 112Astăzi, 10 octombrie, Organizaţia pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici şi Mijlocii din Republica Moldova (ODIMM) şi Camera de Comerţ şi Industrie Franţa-Moldova (CCIFM) au semnat un acord de colaborare, în vederea susținerii dezvoltării sectorului IMM din Republica Moldova.

La eveniment au participat E.S. Dl Pascal VAGOGNE, Ambasadorul Franţei în Republica Moldova, Dna Iulia IABANJI, Director General ODIMM, Dl Emmanuel SKOULIOS președintele CCIFM şi peste 20 de antreprenori autohtoni şi oameni de afaceri din Franţa.

"Semnarea acordului de colaborare între ODIMM şi CCIFM este un bun început pentru stabilirea unor parteneriate între organizaţiile de suport a Întreprinderilor Mici şi Mijlocii din Republica Moldova, instituţii publice, şi cel mai important pentru crearea unor parteneriare de afaceri. Aceasta va ajuta companiile locale să penetreze noi pieţe europene", a menţionat Dna Iulia Iabanji, Director General ODIMM.

Dl Emmanuel SKOULIOS președintele CCIFM a menţionat că cei mai importanţiAcord ODIMM - Camera de Comert 10 octombrie 2014 beneficiari finali ai acestui acord sunt antreprenorii. „Principalul scop, atât pentru CCIFM, cât și pentru ODIMM, este de a dezvolta și susține business-ul mic și mijlociu. De aceea, dacă ne vom uni eforturile, eu sper și sunt sigur că împreună vom obține rezultate palpabile atât pentru Moldova cât și pentru Franța, dar cel mai important pentru antreprenorii din ambele țări", a declarat dl SKOULIOS.

Acordul prevede: organizarea misiunilor economice sau comerciale în Republica Moldova sau Franţa în favoarea membrilor sau partenerilor săi, identificarea unor posibilităţi comune de participare în cadrul programelor europene şi internaţionale pentru consolidarea capacităţilor mediului de afaceri autohton, participarea în comun la activităţi de promovare, la seminare de investiții, ateliere, conferințe şi diverse evenimente. Totodată, ambele instituţii vor colabora în vederea dezvoltării comunităţii femeilor de afaceri din Republica Moldova.

Evenimentul a avut loc în cadrul evenimentelor „Petits déjeuners thématiques" organizate de Camera de Comerţ şi Industrie Franţa-Moldova în localul patiseriei "Crème de la Crème".

Găsiți mai multe poze pe Facebook/ODIMM.

• © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 17.02.2020.