ODIMM

te

Presa

Înregistrează-te acum la Evenimentul de Brokeraj desfăşurat în cadrul proiectului Ener2i

Înregistrează-te acum la Evenimentul de Brokeraj desfăşurat în cadrul proiectului Ener2i

ener2i logoOrganizația pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) împreună cu Agenţia pentru Inovare şi Transfer Tehnologic (AITT) invită:

 

Instituțiile de cercetare, Universitățile, Intreprinderile Mici si Mijlocii (IMM-uri), precum și organizațiile de suport în afaceri și alte părți interesate cu obiective de inovare în surse de energie regenerabile sau în eficiență energetică din Republica Moldova să participe

 

la Evenimentul de Brokeraj desfăşurat în cadrul proiectului Ener2i.

 

Evenimentul de brokeraj ener2i oferă o oportunitate pentru consolidarea cooperării între organizațiile de cercetare din Republica Moldova și mediul de afaceri precum și pentru crearea parteneriatelor directe între reprezentanții mediului de afaceri și cel academic atât din Republica Moldova cât și din străinătate, în special din țările parteneriatului estic. Întâlnirile face-to-face vor servi drept mijloc pentru a găsi potențiali parteneri, pentru a discuta noi idei de proiecte și de a iniția parteneriate de cooperare bilaterală, sau pentru proiecte comune în cadrul Programului Orizont 2020.

 

Evenimentul de brokeraj  ener2i va avea loc la 11 decembrie 2014 și este organizat de către partenerii ener2i locali, Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic (AITT) și Organizația pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici și Mijlocii Sectorul (ODIMM). Suportul este oferit, de asemenea, de către Academia de Științe a Moldovei.

 

Înregistrarea este obligatorie prin completarea unui formular de înregistrare (http://ener2i.eu/object/event/29) până la data de 28 noiembrie 2014. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.ener2i.eu.

 

Persoane de contact:

AITT- Igor Plamadeala

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

ODIMM- Olga Popa

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 21.09.2020.
Soluție    Suport

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!