Primul Forum de Ştiință şi Business organizat în Republica Moldova.

romanaCercetătorii științifici, oamenii de afaceri, reprezentanții autorităților publice, băncilor, universităților, organizațiilor non-profil, societății civile și alte persoane interesate sunt invitați să participe la primul forum Ştiință – Business organizat în Republica Moldova.

Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic, în colaborare cu Academia de Științe a Moldovei, organizează, pe 11 decembrie 2014, forumul Stiință – Business, în cadrul căruia cercetătorii științifici se vor întâlni cu oamenii de afaceri pentru a discuta problemele și beneficiile unei interacțiuni constructive între aceste două sfere de activitate.

Scopul evenimentului este inițierea creării unei platforme eficiente de comunicare și cooperare între mediul știintific și cel de afaceri, precum și accentuarea importanței cercetării, inovării și dezvoltării continue pentru asigurarea competitivității companiilor.

Evenimentul va cuprinde trei paneluri de discuții:

Modalități de finanțare a inovațiilor și depășire a crizelor,

Dezvoltarea mediului de afaceri prin inovare,

Istorii de success a realizării proiectelor prin interacțiunea știință - business.

Forumul se va desfășura pe 11 decembrie 2014, începând cu ora 9:00 în incinta Academiei de Științe a Moldovei, sala azurie, et. 1 (bl. Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 1).

Persoana de contact: Victoria Hîncu, nr. tel.: 022882568/ 022882560, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Sursa: www.aitt.md

• © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 21.09.2020.