ODIMM

te

Presa

Primul Forum de Ştiință şi Business organizat în Republica Moldova.

Primul Forum de Ştiință şi Business organizat în Republica Moldova.

 

romanaCercetătorii științifici, oamenii de afaceri, reprezentanții autorităților publice, băncilor, universităților, organizațiilor non-profil, societății civile și alte persoane interesate sunt invitați să participe la primul forum Ştiință – Business organizat în Republica Moldova.

 

Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic, în colaborare cu Academia de Științe a Moldovei, organizează, pe 11 decembrie 2014, forumul Stiință – Business, în cadrul căruia cercetătorii științifici se vor întâlni cu oamenii de afaceri pentru a discuta problemele și beneficiile unei interacțiuni constructive între aceste două sfere de activitate.

 

Scopul evenimentului este inițierea creării unei platforme eficiente de comunicare și cooperare între mediul știintific și cel de afaceri, precum și accentuarea importanței cercetării, inovării și dezvoltării continue pentru asigurarea competitivității companiilor.

 

Evenimentul va cuprinde trei paneluri de discuții:

Modalități de finanțare a inovațiilor și depășire a crizelor,

Dezvoltarea mediului de afaceri prin inovare,

Istorii de success a realizării proiectelor prin interacțiunea știință - business.

 

Forumul se va desfășura pe 11 decembrie 2014, începând cu ora 9:00 în incinta Academiei de Științe a Moldovei, sala azurie, et. 1 (bl. Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 1).

 

Persoana de contact: Victoria Hîncu, nr. tel.: 022882568/ 022882560, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

 Sursa: www.aitt.md 

 

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 21.09.2020.
Soluție    Suport

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!