logo ro

slogan ro

Presa

ODIMM invită femeile antreprenoare la cea de-a IV-a întrunire - „Inteligența emoțională - la o ceașcă de ceai”

ODIMM invită femeile antreprenoare la cea de-a IV-a întrunire - „Inteligența emoțională -  la o ceașcă de ceai”

Platforma Femeilor Antreprenoare din Moldova (PFAM) anunță organizarea celei de-a IV-a ediție a întrunirilor femeilor de afaceri. Evenimentul va avea loc duminică, 14 decembrie la hotelul Leogrand Convention Centre, sala Răut (str. Mitropolitul Varlaam 77), între orele 11.00 și 15.00.

foto comuna

 

Obiectivul principal al Platformei este dezvoltarea abilităţilor profesionale şi antreprenoriale ale femeilor prin organizarea diferitor training-uri tematice, workshop-uri, dezbateri, concursuri.

 

Ediția a IV-a a Platformei se va derula sub tematica "Inteligența emoțională – gestiunea situațiilor de stres", unde femeile de afaceri vor afla despre metodele de gestionare eficientă a situațiilor de stres și a conflictelor, având în calitate de speaker pe Dna Angelica MANEA, Director DAL Consulting. De asemenea, se va pune în discuție Internaționalizarea IMM-urilor prin prisma acordului de asociere, temă prezentată de Dna Speranța OLARU, Delegația Uniunii Europene în RM.

 

Cu scopul de a încuraja spiritul de întreprinzător al femeilor, Elena SAVA, Director Agenția de turism "Stil Tur" și Margarita Deordița, Director General Compania "Loial", vor povesti istoriile lor de succes și provocările business-ului feminin din Moldova. Totodată, va fi desemnată Istoria de succes – câștigătoare a concursului organizat de către PFAM în parteneriat cu Agenția de turism, Stil Tur "Câștigă o vacanță de vis", desfășurat pe rețeaua de socializare facebook.com.

În contextul apropierii sărbătorilor de iarnă, femeile de afaceri vor avea ocazia să participe la un master class de oformare a mesei de Revelion organizat de Compania " Éclair", unde antreprenoarele vor învăța cum să aranjeze corect, dar și creativ masa de sărbătoare.

 

De asemenea, participantele vor avea ocazia să cunoască produsele cosmetice pentru femei a Carolinei Portărescu, fondator "CaroLush" și produsele de covrigărie a Nataliei Bolohan, administrator "Benado Prim".

 

La eveniment poate veni orice femeie care desfășoară o activitate de antreprenoriat în R. Moldova. Pentru înscrieri și alte informații utile, scrieți un mesaj pe adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până vineri, 12 decembrie 2014.

 

 

Reamintim că, Platforma Femeilor Antreprenoare din Moldova (PFAM) - "La o ceașcă de ceai" este la a IV-a ediție și este organizată de către Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului IMM (ODIMM) în parteneriat cu Comisia Europeană. PFAM reprezintă o inițiativă voluntară, lansată în luna decembrie, 2013.

Obiectivele specifice ale platformei sunt: (i) de a încuraja spiritul de antreprenor al femeilor; (ii) de a facilita comunicarea şi crearea de parteneriate între femeile antreprenoare; (iii) de a contribui la dezvoltarea profesională şi personală şi (iv) de a servi ca instrument de promovare a produselor şi a serviciilor companiilor gestionate de către femeile antreprenoare.

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 30.03.2020.
Soluție    Suport

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!