logo ro

slogan ro

Presa

La Bălți și Soroca au avut loc primele sesiuni de instruire în cadrul Programului GEA

La Bălți și Soroca au avut loc primele sesiuni  de instruire în cadrul Programului GEA


Printre alte module propuse pentru instruiri sunt planificarea strategică a afacerii, managementul financiar, inclusiv administrarea resurselor împrumutate, marketing online, proceduri de participare la proiecte europene, gestiunea eficientă a timpului, tehnici eficiente de vânzare și mercendaising, activitatea economică externă şi relaţiile vamale, înregistrarea în calitate de plătitor a TVA şi aplicarea legislaţiei în domeniu, achiziţiile publice şi legislaţia în domeniu și alte subiecte necesare pentru gestionarea unei afaceri. Cursurile de instruire se desfăşoară pe întreg teritoriul Republicii Moldova.instruire soroca

Instruirile sunt oferite gratis pentru toți antreprenorii mici și mijlocii. Antreprenorii doritori de a participa la cursur au posibilitatea de a alege locul participării la seminar și se pot înregistra on-line pe saitul ODIMM, accesând link-ul: http://www.odimm.md/index.php?option=com_content&view=article&id=72

Până în prezent ODIMM a organizat 426 de seminare, în cadrul căror au fost instruite 12700 persoane, dintre care 66 la sută sunt femei.

 

 

 

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 30.03.2020.
Soluție    Suport

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!