Speed Business Meeting a favorizat parteneriate pentru peste 50 de companii

Speed Business Meeting a favorizat parteneriate pentru peste 50 de companii


Emmanuel SKOULIOS, Președintele Camerei de Comerţ France – Moldavie, a menționat că evenimentul Speed Business Meeting oferă o oportunitate inedită da a face un schimb de opinii despre afaceri între companiile moldo-franceze și întreprinderile mici și mijlocii din Republica Moldova. Președintele Camerei de comerț franceze a precizat că ceea ce unește cele două Organizații partenere ale acestui eveniment, CCI France-Moldavie și ODIMM, este suportul oferit IMM-urilor din Republica Moldova și disponibilitatea de creare a oportunităților de parteneriat între companiile membre ale celor două organizații.
DSC 0175
Iulia Iabanji, directorul general ODIMM, a menționat, în cuvântul de salut, că acum doi ani ODIMM și CCI France-Moldavie au semnat un Acord de colaborare, ceea ce a marcat începutul activităților comune pentru susținerea antreprenoriatului din Republica Moldova. Potrivit Directorului general ODIMM, acest eveniment ajută antreprenorilor mici să stabilească contacte relevante cu companiile mari, în sensul acoperirii unor segmente neexplorate din procesul de afaceri al acestora. Prin aceste întâlniri rapide, participanţii vor împărtăşi experienţa lor profesională şi scopurile afacerilor.

Directorul ODIMM a precizat că acest tip de format îi ajută pe antreprenori să-şi identifice noi parteneri, să exploreze noi pieţe de desfacere şi să-şi extindă numărul de clienţi.

Speed Business Meeting este un eveniment B2B, care oferă participanților posibilitatea de a se întâlni într-un cadru organizat. Fiecare antreprenor participant are posibilitatea de a avea pana la 20 de întâlniri a câte 6 minute și de a-și prezenta activitatea, produsele pentru a-și găsi noi clienți, furnizori sau parteneri de afaceri.

Participanții se prezintă și fac schimb de cărți de vizită, ceea ce le permite să se cunoască mai bine și să identifice noi oportunități de colaborare.Principiul SBM prevede discuțiiile în cerc, potrivit indicatoarelor și nu permite o selecție prealabilă a interlocutorilor, pentru a nu ii perturba pe ceilalti participanti. Pe lângă companiile întâlnite, participanții au ocazia de a socializa în timpul cocktail-ului, organizat la sfârșitul evenimentului, cu persoanele pe care nu le-au putut întâlni direct.

ODIMM a fost coorganizator al acestui tip de întâlniri de afaceri pentru prima dată.
09.06.2016

 

 

 

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

© ODIMM - Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului IMM. Toate drepturile rezervate.
BD. ŞTEFAN CEL MARE ŞI SFÂNT NR. 134, et 3 (sediul Poşta Moldovei)
Tel : + 373 (22) 29 57 41, Fax: + 373 (22) 29 57 97, E-mail: info@odimm.md