ODIMM

te

Presa

Echipa ODIMM a avut o întrevedere cu reprezentanții Băncii Mondiale

Echipa ODIMM a avut o întrevedere cu reprezentanții Băncii Mondiale


Echipa Băncii Mondiale a salutat intenția ODIMM de a dezvolta și moderniza serviciul de consultanță a IMM-urilor, prin deschiderea birourilor de suport în business în incubatoarele de afaceri și a propus modernizarea paginii WEB ODIMM, adaptarea acesteia la necesitățile actuale ale sectorului IMM, crearea unui sistem transparent de evaluare a calității servicilor prestate.

Deasemenea a fost discutată posibilitatea creării platformei electronice de instruire e-learning.

Iulia Iabanji, directorul General ODIMM, a menționat că, grație suportului Băncii Mondiale, ODIMM a reușit să realizeze mai multe activități: au fost îmbunătățite și dezvoltate instrumente de suport IMM, a fost facilitată stabilirea relațiilor de afaceri pentru întreprinderile cu potențial de creștere, au fost luate măsuri de eficientizare a activității Fondului de Garantare a Creditelor, gestionat de ODIMM.

Iulia Iabanji a menționat că ODIMM contează în continuare pe suportul Băncii Mondiale, în sensul stabilirii unui sistem viabil de suport pentru antreprenorii cu potențial de creștere, monitorizarea impactului programelor naționale și internaționale asupra mediului de afaceri în particular și a economiei țării în general.

Directorul general ODIMM a relevat că pentru apropierea serviciilor acordate de ODIMM mai aproape de antreprenorii din zonele rurale ale țării, organizația își propune deschiderea a două oficii ODIMM în zonele de nord și de sud ale țării.

Iulia Iabanji a adus sincere mulțumiri echipei Băncii Mondiale pentru cooperare și suportul acordat și a subliniat că conlucrarea celor două echipe va permite stimularea dezvoltării întreprinderilor mici și mijlocii din Moldova.

Unitatea de Implementare a Proiectului Băncii Mondiale de Ameliorare a Competitivităţii (UIPAC) este o instituție publică creată pe lângă Ministerul Economiei (Hotărârea Guvernului nr. 895 din 25.08.2005) pentru gestionarea fondurilor acordate Guvernului Republicii Moldova de către donatorii internaţionali în scopul îmbunătățirii mediului antreprenorial și implicit, dezvoltării socio-economice a Republicii Moldova.

 DSC 0389 DSC 0391

 

 

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 04.08.2020.
Soluție    Suport

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!