logo ro

slogan ro

Presa

Un alt curs PNAET a avut loc la Ungheni

Un alt curs PNAET a avut loc la Ungheni

13588739 1263286733682235 1070482349 o32 de tineri din Ungheni au participat la curs de instruire organizat în contextul finalizării Programului Naţional de Abilitare Economică a Tinerilor (PNAET) gestionat de Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM).

 

Obiectivul programului a fost de a identifica idei de afaceri, elaborarea unui plan de afaceri pentru realizarea activităţilor viitoarei sau actualei afaceri, inclusiv pentru a putea atrage resurse financiare de la diferite organizaţii. Pe parcursul instruirilor tinerii au avut oportunitatea să se întâlnească cu reprezentanţii organizaţiilor de gestiune şi control al activităţii întreprinderilor precum inspectoratul fiscal, inspecţia muncii, reprezentanţi ai instituţiilor financiare. De asemenea au avut un program de vizită la întreprinderi din teritoriu iniţiate şi gestionate de antreprenori tineri ce au beneficiat de programul PNAET.

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 30.03.2020.
Soluție    Suport

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!