logo ro

slogan ro

Un alt curs PNAET a avut loc la Ungheni

13588739 1263286733682235 1070482349 o32 de tineri din Ungheni au participat la curs de instruire organizat în contextul finalizării Programului Naţional de Abilitare Economică a Tinerilor (PNAET) gestionat de Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM).

Obiectivul programului a fost de a identifica idei de afaceri, elaborarea unui plan de afaceri pentru realizarea activităţilor viitoarei sau actualei afaceri, inclusiv pentru a putea atrage resurse financiare de la diferite organizaţii. Pe parcursul instruirilor tinerii au avut oportunitatea să se întâlnească cu reprezentanţii organizaţiilor de gestiune şi control al activităţii întreprinderilor precum inspectoratul fiscal, inspecţia muncii, reprezentanţi ai instituţiilor financiare. De asemenea au avut un program de vizită la întreprinderi din teritoriu iniţiate şi gestionate de antreprenori tineri ce au beneficiat de programul PNAET.

• © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 30.03.2020.