logo ro

slogan ro

Presa

Premierul Pavel Filip a efectuat o vizită de lucru la Incubatorul de Afaceri din Rezina

Premierul Pavel Filip a efectuat o vizită de lucru la Incubatorul de Afaceri din Rezina

 

Incubatorul de Afaceri din Rezina este o instituţie publică, fondată de către Consiliul raional Rezina, cu suportului financiar al UE în parteneriat cu Organizaţia de foto- j0a3235Dezvoltare a Sectorului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (ODIMM). IAR a devenit membru al Reţelei Incubatoarelor de Afaceri din Republica Moldova (RIAM) pe 23.11.2012. 14. Cei 14 rezidenți au creat circa 40 locuri noi de muncă, 50 la sută din angajați fiind femei. De la inaugurare până la moment incubatorul a contribuit la inițierea a 19 întreprinderi noi. Companiile rezidente activează în domeniile publicității, confecţionarea termopanelor, oferă servicii de evidenţă contabilă, ambalare a ceaiului din plante naturale, confecţionare a veşmintelor bisericeşti, lucrări şi instalări electrice s.a.

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 30.03.2020.
Soluție    Suport

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!