ODIMM

te

Presa

ODIMM şi Publicația Periodică „Monitorul Fiscal FISC.md” au semnat un Acord de colaborare

ODIMM şi Publicația Periodică „Monitorul Fiscal FISC.md” au semnat un Acord de colaborare

Potrivit Iuliei Iabanji, ODIMM încearcă să diversifice serviciile oferite antreprenorilor şi să contribuie la facilitarea relaţiilor antreprenorilor cu organele de control, inclusiv cu Inspectoratul Fiscal.

 

Rodica Musteața, Director al Publicaţiei Periodice „Monitorul Fiscal FISC.md” a menţionat că în cadrul parteneriatului creat, antreprenorii vor beneficia de noi servicii, o nouă platformă de comunicare şi posibilitatea de a pune on-line întrebări cu caracter fiscal și de a primi răspunsul operativ din partea consultantului publicaţiei periodice.

 

DSC 0931Echipa Publicaţiei Periodice „Monitorul Fiscal FISC.MD” va plasa pe pagina web www.monitorul.fisc.md şi în revista „Monitorul Fiscal FISC.MD” noutăţi despre evenimentele organizate de ODIMM. Totodată, reprezentanții publicației vor participa la aceste evenimente organizate pentru antreprenorii mici și mijlocii. Un subiect de interes comun sunt seminarele de instruire, pe care le propune ODIMM și la care, după condițiile acordului, vor participa reprezentanții publicației.

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 04.08.2020.
Soluție    Suport

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!