logo ro

slogan ro

Presa

57 de antreprenori din R. Moldova au fost intruiţi în cadrul programelor ,,PARE 1+1” şi PNAET

57 de antreprenori din R. Moldova au fost intruiţi în cadrul programelor ,,PARE 1+1” şi PNAET

Cei 25 de participanţi ai programului PNAET au fost ajutați să identifice ideia de afaceri, să elaboreze un plan de afaceri, cunoștințe care vor putea fi utilizate pentru a putea atrage resurse financiare de la diferite organizaţii.

 

În anul curent au fost instruiţi în cadrul programului ,,PARE 1+1” 110 de persoane, inclusiv 44.7% lucrători migranți. Din numărul total al persoanelor instruite 35.5% sunt femei. Iar vârsta medie a participanţilor este de 39 de ani. Cei mai mulți participanți la instruire au fost din Italia și Rusia.

 

În cadrul programului PNAET, de la începutul anului 2016 au fost organizate 2 grupe în Ungheni și Sângerei, fiind instruiți 54 de tineri, inclusiv 55.5% femei. Din numărul total al tinerilor instruiți 42% au vârsta de 18-20 de ani, 24% - 21-25 de ani și 28% între 26-30 de ani.

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 30.03.2020.
Soluție    Suport

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!