ODIMM

te

Presa

20 de antreprenori din raioanele Ceadîr-Lunga, Comrat, Vulcăneşti şi Taraclia au fost informaţi despre oportunităţile pentru dezvoltarea ÎMM

20 de antreprenori din raioanele Ceadîr-Lunga, Comrat, Vulcăneşti şi Taraclia au fost informaţi despre oportunităţile pentru dezvoltarea ÎMM

Liudmila Stihi, şef Direcție Cercetare, Inovare și Instruire din cadrul ODIMM a informat antreprenorii despre dezvoltarea serviciului de consultanță în afaceri. Scopul căruia este de a facilita accesul antreprenorilor la informația privind procesul de inițiere a unei afaceri.De asemenea au fost discutate oportunităţi de a promova dezvoltarea businessului prin programele oferite de către ODIMM și alte instituții cu acest profil din Republica Moldova.

 

Oxana Paladiciuc, coordonator ODIMM, a prezentat reţeaua internaţională a întreprinderilor europene (EEN), care are drept scop sprijinirea afacerilor, susţinerea inovării şi stimularea participării ÎMM-urilor în programele UE pentru cercetare și dezvoltare.

 

Oxana Paladiciuc a menţionat că reţeaua oferă sprijinul afacerilor, susţinerea inovării şi stimularea participării ÎMM-urilor în programele UE pentru cercetare și dezvoltare.DSC 0243

 

Incubatorul de Afaceri din Ceadîr-Lunga (IACL) este o instituţie non-profit şi non-guvernamentală, ce oferă antreprenorilor cu idei şi planuri de afaceri şansa de a le realiza într-un mediu favorabil. Deschiderea oficială a Incubatorului a avut loc la 10.07.2014.

 

Cele 9 Incubatoare de Afaceri, deschise în raioanele ţării au misiunea de a crea un mediu de suport antreprenorial pentru dezvoltarea rapidă şi de durată a strategiilor de afaceri ale firmelor incubate şi dezvoltarea economică locală prin crearea de noi companii şi locuri de muncă.

 

 

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 04.08.2020.
Soluție    Suport

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!