logo ro

slogan ro

Presa

ODIMM şi Institutul Național de Standardizare au semnat un Acord de colaborare

ODIMM şi Institutul Național de Standardizare au semnat un Acord de colaborare

Iulia Iabanji, Director general ODIMM a menţionat că acordul încheiat va oferi beneficii mediului de afaceri prin activităţi comune de conştientizare a rolului standardelor în dezvoltarea competitivităţii companiilor.

 

,,Ne propunem pe viitor să lansăm proiecte comune de asistenţă consultativă şi financiară pentru ÎMM şi promovarea participării active a antreprenorilor la schimbul de informaţii privind standardele naţionale şi 13833413 1280936315250610 1847449893 ointernaţionale” a spus Iulia Iabanji.

 

Institutul Naţional de Standardizare (INS) este o instituţie publică, în subordinea Ministerului Economiei şi are drept scop realizarea politicii naţionale în domeniul standardizării, în conformitate cu prevederile Legii nr. 590-XIII din 22 septembrie 1995 cu privire la standardizare.

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 30.03.2020.
Soluție    Suport

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!