logo ro

slogan ro

Presa

Echipa ODIMM a participat la seminarul informaţional de lansare a Programului Operaţional Comun Bazinul Mării Negre 2014-2020

Echipa ODIMM a participat la seminarul informaţional de lansare a Programului Operaţional Comun Bazinul Mării Negre 2014-2020

Programul Operaţional Comun România – Republica Moldova este unul dintre programele de cooperare transfrontalieră finanţate din Instrumentul European de Vecinătate (IEV).

 

Obiectivul general al Programului Operaţional Comun România – Republica Moldova este de a spori dezvoltarea economică şi de a îmbunătăţi calitatea vieţii oamenilor din zona transfrontalieră prin investiţii comune în domeniul educaţiei, dezvoltării economice, cultură, infrastructura transfrontalieră şi sănătate.

 

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 03.04.2020.
Soluție    Suport

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!