logo ro

slogan ro

Presa

Antreprenorii din regiunile sud şi centru ale ţării au participat la sesiunea de informare „Oportunităţi pentru dezvoltarea Întreprinderilor Mici şi Mijlocii”

Antreprenorii din regiunile sud şi centru ale ţării au participat la sesiunea de informare „Oportunităţi pentru dezvoltarea Întreprinderilor Mici şi Mijlocii”

De asemenea reprezentanţii mediului de afaceri au fost informaţi despre metode de finanţare din fondurile naţionale şi internaţionale, precum şi oportunităţi de dezvoltare şi promovare a businessului prin programele oferite de către ODIMM și alte instituții de suport din Republica Moldova.DSC 0627

 

În cadrul evenimentului a fost prezentată Reţeaua Internaţională a Întreprinderilor Europene (EEN), care este cea mai mare reţea de suport a ÎMM-urilor din întreaga lume, cu peste 3000 de experţi şi aproape 600 de organizaţii membre din peste 60 de state. Reţeaua îşi propune să ofere servicii integrate pentru susţinerea internaţionalizării, inovaţiei şi promovării relaţiilor comerciale – economice în cadrul comunităţii de afaceri.

 

DSC 0647Incubatoarele de Afaceri din RM sunt instituţii non-profit şi non-guvernamentale, ce oferă antreprenorilor cu idei şi planuri de afaceri şansa de a le realiza într-un mediu favorabil.

 

Misiunea celor 9 Incubatoare de Afaceri constă în crearea un mediu de suport antreprenorial pentru dezvoltarea rapidă şi de durată a strategiilor de afaceri ale firmelor incubate şi dezvoltarea economică locală prin crearea de noi companii şi locuri de muncă.

 

 

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 30.03.2020.
Soluție    Suport

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!