logo ro

slogan ro

Presa

ODIMM invită antreprenorii să participe la Concursul Naţional „IMM – Model de Responsabilitate Socială” ediţia a VII-a

PREMIUL MARE va fi oferit pentru realizarea acţiunilor importante în mai multe domenii de responsabilitate social-corporativă.

 

Participanţii la concurs trebuie să întrunească următoarele condiții:

  • să se încadreze în categoria IMM;
  •  să desfășoare activitate economică mai mult de 1 an;
  •  să fie rezident al Republicii Moldova;
  •  să fi realizat cel puţin una dintre activităţile de responsabilitate socială corporativă;
  •  să depună formularul completat.

 

Concursul va fi evaluat de o comisie de experţi, în baza formularelor de aplicare, care urmează să fie îndeplinite de către participanți. Setul de documente vor fi depuse de către solicitanţi prin intermediul serviciilor poștale sau personal la sediul Organizaţiei pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (ODIMM) (str. Serghei Lazo 48, oficiu 311, Chișinău, R. Moldova), ÎN PLIC SIGILAT, până pe data de 20 octombrie 2016, cu menţiunea „Concurs RSC”.

 

Premierea finală a câștigătorilor va avea loc în cadrul Conferinţei Internaţionale a Întreprinderilor Mici și Mijlocii 2016, care va fi desfășurată la 10 noiembrie curent. Premiile vor fi acordate de partenerii oficiali ai Concursului.

 

Ghidul aplicantului, Formularul de aplicare în limba română și Formular de aplicare în limba rusă şi declarația privind lipsa restanțelor pot fi accesate pe paginile web: www.odimm.md, www.businessportal.md, www.civic.md și pe pagina de facebook a ODIMM.

 

Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la numărul de telefon (022) 29-57-41

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 30.03.2020.
Soluție    Suport

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!