ODIMM

te

Presa

Tinerii din raionul Nisporeni vor putea învăţa gratuit cum să înfiinţeze şi să dezvolte o afacere

Tinerii din raionul Nisporeni vor putea învăţa gratuit cum să înfiinţeze şi să dezvolte o afacere


Beneficiari ai acestui Centru pot fi persoanele cu vârsta cuprinsă între 18-30 ani, care se pot înregistra la cursuri expediind o scrisoare de motivare şi un plan de dezvoltare personală pe adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..


La finalul fiecărui curs cei interesaţi vor avea şansa să participe la concursul planurilor de afaceri şi să câştige un grant în valoare de 25.000 lei pentru a-şi lansa propria afacere.


Incubatorul de Afaceri din Nisporeni (IAN) este o instituţie non-profit şi non-guvernamentală, fondată de Consiliul raional Nisporeni în colaborare cu Organizaţia de Dezvoltare a Sectorului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (ODIMM). Incubatorul şi-a început activitatea la 30.07.2014.

IMG 0246 IMG 0356

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 04.08.2020.
Soluție    Suport

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!