ODIMM

te

Presa

Femeile antreprenoare din Călărași au învățat cum își pot internaționaliza afacerile

Femeile antreprenoare din Călărași au învățat cum își pot internaționaliza afacerile

Iulia Iabanji, Director general ODIMM, a menționat că reţeaua EEN reprezintă una din modalitățile de a pătrunde pe piața europeană și de a crea parteneriate pentru dezvoltarea afacerilor.

 

Potrivit Iuliei Iabanji, pentru antreprenorii care vor să cucerească piețele internaționale, să se dezvolte și să crească, este important de a deveni membru al EEN, deoarece aceasta oferă posibilitatea de a pregăti DSC 0207terenul pentru activitate antreprenorială în contextul viitoarei aderări a Moldovei la Uniunea Europeană, cu toate regulile impuse.


EEN este cea mai mare reţea de suport a întreprinderilor mici şi mijlocii din întreaga lume, cu peste 3000 de experţi şi aproape 600 de organizaţii membre din peste 60 de state. Republica Moldova este membru al reţelei EEN din anul 2015 şi are patru puncte naţionale de contact: Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (ODIMM), Camera de Comerţ şi Industrie (CCI), Agenţia pentru Inovare şi Transfer Tehnologic (AITT) şi Asociaţia Obştească ,,Reţeaua de Transfer Tehnologic a Moldovei ”(RTTM).Platforma Naţională a Femeilor din Moldova (PNFM) a fost creată în anul 2012 de către Organizaţia pentru Dezvoltare a Sectorului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (ODIMM) în parteneriat cu Centru Internaţional pentru Promovarea Femeilor în Afaceri (ICAWB), în cadrul Programului regional „Antreprenoriatul feminin – un motor de creare a locurilor de muncă în Europa de Sud Est”.

 DSC 0231 DSC 0235

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 04.08.2020.
Soluție    Suport

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!