ODIMM

te

Presa

Vă invităm la Evenimentul Internaţional de Brokeraj organizat în Republica Moldova

Vă invităm la Evenimentul Internaţional de Brokeraj organizat în Republica Moldova

 

Aplicanţii eligibili sunt întreprinderile mici şi mijlocii care oferă sau solicită produse/tehnologii noi şi cercetătorii/dezvoltatorii de tehnologii alimentare inovatoare.

 

 

Sectoarele abordate: industria agro-alimentară, industriile creative (arte şi antichităţi, meşteşuguri, design ş.a.), tehnologii informaţionale şi comunicaţii, antreprenoriatul feminin.

 

 

Evenimentul de Brokeraj este organizat de către cea mai mare reţea a întreprinderilor mici şi mijlocii din lume şi presupune un eveniment în cadrul căruia antreprenorii se întrunesc în căutarea partenerilor şi pentru a-şi promova compania. Reţeaua Enterprise Europe Network (EEN) din Moldova este reprezentată de către Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (ODIMM), Camera de Comerţ şi Industrie a RM (CCI), Reţeaua de Transfer Tehnologic din Moldova (RTTM) şi Agenţia de Inovare şi Transfer Tehnologic (AITT).

 

 

Pentru informații suplimentare rugăm să vă adresaţi la Direcţia Infrastructura de Suport în Afaceri ODIMM, la nr. de telefon 022 22 54 27 sau la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

 

Pentru detalii accesaţi site-ul: https://www.b2match.eu/moldova-industry-2016

 

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 04.08.2020.
Soluție    Suport

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!