ODIMM

te

Presa

Peste 100 de agenți economici au participat la un Eveniment Internațional de Brokeraj

Peste 100 de agenți economici au participat la un Eveniment Internațional de Brokeraj


Evenimentul a fost organizat de către Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI) în parteneriat cu Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM), Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic (AITT) și Rețeaua de Transfer Tehnologic a Moldovei (RTTM).

 

Vitalie Iurcu, viceministru al Economiei al Republicii Moldova, a menționat că Rețeaua Întreprinderilor Europene (EEN) este principalul instrument al Comisiei Europene pentru susținerea IMM-lor, în vederea creșterii competitivității acestora prin serviciile oferite de cele 600 DSC 0287de organizații membre EEN din peste 60 de state.

 

Viceministru a precizat că Ministerul Economiei este deschis să acorde suportul necesar tuturor întreprinderilor care fac parte din această rețea și și-a exprimat încrederea ca astfel de evenimente vor contribui la consolidarea parteneriatelor de afaceri și extinderea suportului pentru dezvoltarea relațiilor comerciale.


Iulia Iabanji, Director general ODIMM, a declarat că rețeaua EEN este o oportunitate de internaționalizare a produselor și serviciilor oferite de întreprinderile mici și mijlocii din Republica Moldova, iar organizațiile partenere ale acestei rețele au misiunea de a informa agenții economici care sunt avantajele spațiului European EEN. ODIMM a organizat un șir de seminare de informare despre oportunitățile EEN în care administratorii întreprinderilor au fost instruiți cum să-și creeze profilul întreprinderii.

 

DSC 0367EEN este cea mai mare rețea de suport a întreprinderilor mici și mijlocii din întreaga lume, cu peste 3000 de experți și aproape 600 de organizații membre din peste 60 de state. Republica Moldova este membru al rețelei EEN din anul 2015 și are patru puncte naționale de contact: Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM), Camera de Comerț și Industrie (CCI), Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic (AITT) și Asociația Obștească Rețeaua de Transfer Tehnologic a Moldovei” (RTTM).

 

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 04.08.2020.
Soluție    Suport

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!