ODIMM

te

Presa

46 de antreprenori din Republica Moldova au semnat contracte de finanțare nerambursabilă în cadrul Programului ,,PARE 1+1”

46 de antreprenori din Republica Moldova au semnat contracte de finanțare nerambursabilă în cadrul Programului ,,PARE 1+1”


Potrivit Regulamentului cu privire la implementarea Programului, banii vor fi transferați pe conturile beneficiarilor după ce aceștia vor prezenta acte care vor justificata investițiile personale din contul remitențelor.  
DSC 0277


În septembrie Comitetul de Supraveghere a Programului de Atragere a Remitențelor în Economie „PARE 1+1” a aprobat alte 34 de cereri de finanțare nerambursabilă, prezentate de companiile create de către moldovenii care muncesc peste hotare sau rudele acestora, în valoare totală de 6,8 milioane de lei.

 

DSC 0632Programul de Atragere a Remitențelor în Economie ,,PARE 1+1”, gestionat de către ODIMM, prevede mobilizarea resurselor umane și financiare ale moldovenilor care muncesc în dezvoltarea economică durabilă a Republicii Moldova prin stimularea înființării și dezvoltării întreprinderilor mici și mijlocii. În cadrul Programului, antreprenorii au posibilitatea să beneficieze de un grant în suma de pâna la 200 de mii lei, în baza regulii „1+1”, care prevede că fiecare leu investit din remitențe va fi suplinit cu un leu din cadrul ,,PARE”.

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 04.08.2020.
Soluție    Suport

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!