ODIMM

te

Presa

Platforma Națională a Femeilor din Republica Moldova în parteneriat cu UN Women și Pactul Global ONU, lansează concursul anual „Principiile de Abilitare a Femeilor”

Platforma Națională a Femeilor din Republica Moldova în parteneriat cu UN Women și Pactul Global ONU, lansează concursul anual „Principiile de Abilitare a Femeilor”

 

Evaluarea va fi efectuată conform următoarelor principii:

  • Liderismul promovează egalitatea de gen;
  • Oportunități egale;
  • Sănătate, siguranță și non-violență;
  • Educație și formare;
  • Liderismul și participare în comunitate;
  • Transparență, evaluare și raportare.

 

Concursul va fi evaluat de o comisie de experți, în baza formularelor de aplicare, care urmează să fie îndeplinite de către participanți. Setul de documente pot fi depuse de către solicitanți prin intermediul serviciilor poștale s-au personal la sediul Organizației pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) (str. Serghei Lazo 48, oficiu 101, Chișinău, R. Moldova), în plic sigilat, până pe data de 30 noiembrie 2016, cu mențiunea „Principiile de Abilitare a Femeilor”.

 

Premierea finală a câștigătorilor va avea loc în cadrul Forumului Național a Femeilor din Moldova ediția II „Femeia schimbă lumea”, care va fi desfășurat la 16 decembrie curent.

 

Premiile vor fi acordate de partenerii oficiali ai Concursului.

 

DESCARCĂ AICI:
Ghidul aplicantului și Formularul de aplicare

 

Termenul de depunere a dosarului este 30 noiembrie 2016.

Dosarele pot fi depuse în format electronic, scanate și expediate la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau prin intermediul poștei, la adresa: str. Serghei Lazo 48, et.3, bir 311, or. Chișinău, MD-2004.

 

Ghidul aplicantului și formularul de aplicare pot fi accesate pe paginile web: www.platformafemeilor.md, www.businessportal.md, www.civic.md

 

Pentu mai multe detalii:
E-mail.: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Tel.: +373 696 61 440

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 04.08.2020.
Soluție    Suport

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!