ODIMM

te

Presa

Sesiune de instruire pentru managerii și consultanții Incubatoarelor de Afaceri din Moldova

Sesiune de instruire pentru managerii și consultanții Incubatoarelor de Afaceri din Moldova

 

Instruirea a fost organizată de Organizația de Dezvoltare a Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) cu scopul de a oferi suport informațional pentru membrii RIAM și de a ridica nivelul de profesionalism a consultanților care asistă IMM-urile.DSC 0139

 

Accentul a fost pus pe furnizarea de suport IMM-urilor pentru dezvoltarea acestora, prin elaborarea de planuri de acțiuni practice bazate pe 6 factori cheie în afaceri (cultura organizațională, resurse umane, structura organizatorică, structura vânzărilor, produsul, situația financiară).

 

Incubatoarele de Afaceri din RM sunt instituții non-profit și non-guvernamentale, ce oferă antreprenorilor cu idei și planuri de afaceri șansa de a le realiza într-un mediu favorabil.

 

DSC 1023Misiunea celor 9 Incubatoare de Afaceri constă în crearea unui mediu de suport antreprenorial pentru dezvoltarea rapidă și de durată a strategiilor de afaceri ale firmelor incubate și dezvoltarea economică locală prin crearea de noi companii și locuri de muncă.

 

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 04.08.2020.
Soluție    Suport

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!