ODIMM

te

Presa

Concurs „Cea mai bună idee inovațională”.

 

Concursul include trei etape: prezentarea de către participant a ideii de afacere în fața comisiei de experți; evaluarea dosarelor depuse; ceremonia de premiere.

 

Toți doritorii de a se înscrie la concurs, sunt invitați să depună următoarele documente:
1. cerere-tip de participare (vedeți Anexa 1);
2. descrierea planului de afaceri conform criteriilor de prezentare (vedeți Anexa 2).

 

Evaluarea se efectuează inclusiv în baza prezentării ideii inovaționale în fața Comisiei de evaluare de către autorul/autorii proiectului. Participanții trebuie să respecte termenul limită de prezentare a dosarelor.

 

La solicitarea organizatorilor, participanții trebuie să prezinte acte oficiale sau alte dovezi care să demonstreze veridicitatea informațiilor în concurs. În cazul depistării informației false sau plagiate, dosarele sunt excluse din concurs.

 

Câștigătorul concursului va obține premiul de 10 000 lei și va fi înscris automat în concursul proiectelor de transfer tehnologic, obținând șansa de a primi finanțare de 1 000 000 lei pentru implimentarea ideii inovaționale de afacere, locul II - 7 mii lei; locul III - 5 mii lei; locul IV - 2 mii lei .

 

Dosarele de participare se vor depune personal sau pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Pentru mai multe detalii accesați www.aitt.md sau apelați numărul de telefon 022 88 25 65 // 022 88 25 68

Anexa

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 04.08.2020.
Soluție    Suport

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!