logo ro

Conferința Internațională a IMM-urilor, la cea de-a XI-a ediție

111111aaaa

STIMAȚI ANTREPRENORI!

Vă invităm la cea de-a XI-a ediție a Conferinței Internaționale a IMM-urilor cu genericul „INDUSTRIA 4.0” organizată de Ministerul Economiei și Infrastructurii, în parteneriat cu Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii. Evenimentul se va desfășura pe data de 23 noiembrie 2018, începând cu ora 10:00 în incinta Palatului Republicii, strada Maria Cebotari nr 16.

Evenimentul constituie un bun prilej de interacţiune dintre reprezentanții autorităților publice centrale și mediul de afaceri pentru a provoca discuții privind practicile noi și, în mod special, acțiunile cheie pentru încadrarea sectorului IMM în tendințele actuale ale economiei mondiale.

Conferința va reuni peste 250 de invitați, reprezentanți ai Guvernului, administrației publice centrale și locale, agenți economici, reprezentanți ai organizațiilor partenere de dezvoltare precum și ai mediului academic.

Totodată, va găzdui ceremonia de decernare a premiilor învingătorilor Concursurilor „Cel mai bun antreprenor din sectorul IMM" şi „IMM – model sustenabil de responsabilitate socială".
Pentru agendă și  înregistrare, accesați pagina www.conferintaimm.odimm.md

• © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 07.12.2019.