14 ani

te

În atenția organizatorilor de Expoziții

În atenția organizatorilor de Expoziții

În atenția organizatorilor de Expoziții

Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM), în calitate de instituție responsabilă de implementarea Programului de promovare a participării agenților economici la târguri și expoziții, invită Organizatorii de expoziții pentru depunerea solicitărilor cu lista expozițiilor/târgurilor care urmează a fi desfășurate pe parcursul anului:

 • Pentru perioada anului 2021 - începând cu data de 12.04.2021 până pe data de 12.05.2021;
 • Pentru perioada anului 2022 - până pe data de 10.11.2021;

conform Regulamentului Programului.

Cererile completate de către Organizatorii de expoziții urmează a fi transmise la poșta electronică: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Totodată, vă informăm că pe data de 08.04.2021, prin decizia Comitetului de coordonare ODIMM, au fost aprobate, modificări la Regulamentul Programului de promovare a participării agenților economici la târguri și expoziții. 

Modificările efectuate, reflectă conformările la noile realități de activitate a sectorului IMM și restricțiilor impuse de situația pandemică, după cum urmează:

 1. Solicitantul subvenționării, care corespunde criteriilor de eligibilitate și care a participat la expoziția off-line/fizică, are dreptul să beneficieze de:
   • 100 % din costul taxei de înregistrare la expoziție/târg, dar nu mai mult de 1 000 lei;
   • 50 % din costul arendei spațiului expozițional contractat, dar nu mai mult de 4 000 lei;

  Suma maximă transferată unui solicitant/per expoziție off-line/fizică nu va depăși 5 000 lei și va fi transferată pe contul solicitantului subvenționării doar după depunerea dosarului complet.

 2. Solicitantul subvenționării care corespunde criteriilor de eligibilitate și care a participat la expoziția virtuală, are dreptul să beneficieze de 100 % din costul taxei de înregistrare la expoziție/târg, dar nu mai mult de 2 000 lei;
 3. Aplicarea la program precum și depunerea setului de documente va fi exclusiv online pentru a reduce contactul fizic și deplasarea aplicantului la sediul ODIMM;
 4. Autentificarea documentelor ce urmează a fi atașate la formularul de participare la program se va face utilizând semnătura digitală calificată avansată, care va simplifica considerabil procedura de depunere la Program.

Pentru mai multe informații vă rugăm să accesați următorul link:  https://www.odimm.md/ro/regulament-expo

Persoana de contact: Zinaida COZIMA

Tel:+373 (22) 211-573 ; 

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

www.odimm.md

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

 • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 18.01.2022.

Soluție

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!