ODIMM

te

ODIMM susţine tinerii cu dezabilităţi în lansarea propriei afaceri

ODIMM susţine tinerii cu dezabilităţi în lansarea propriei afaceri

ODIMM a participat la instruirea în domeniul antreprenorial a unui grup de tineri cu dezabilități ce îşi doresc să iniţieze o afacere. Experţii ODIMM au informat şi consiliat tinerii privind aspectele legislative, planificarea afacerii şi elaborarea business planului.

Ideile de afaceri ale tinerilor sunt din domeniul apiculturii, creşterea ciupercilor, salon de frumuseţe, salon de mobilă, prestări servicii IT.

Prin implementarea ideii de afaceri, tinerii cu dezabilități vor avea o activitate care să le aducă venituri, vor crea locuri de muncă,  vor avea un program de lucru adaptat stilului de viaţă şi vor avea satisfacţia de a realiza ceva prin propriile eforturi.

Sesiunea de traininguri a fost organizată de Asociaţia "Motivaţie" în perioada 24 iunie – 6 iulie şi are drept scop dezvoltarea abilităţilor antreprenoriale, informarea şi consultarea tinerilor în iniţierea propriilor afaceri.

 persoane dezabilitate

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!