ODIMM

te

Membrii RIAM au participat la un nou atelier de lucru, desfăşurat cu suportul Guvernului Norvegiei

Membrii RIAM au participat la un nou atelier de lucru, desfăşurat cu suportul Guvernului Norvegiei

 

Seminar ProNeoÎn perioada 23-24 aprilie 2014, membrii Reţelei Incubatoarelor de Afaceri din Moldova (RIAM) au studiat şi analizat cele mai reuşite practici ale Incubatoarelor de Afaceri din Norvegia în domeniul planificării strategice şi a comunicării eficiente, în cadrul atelierului de lucru „Obiective, analiza intereselor, captarea ideilor". Proiectul este implementat de Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (ODIMM) cu suportul organizaţiei SIVA şi Entranse 2 Your Business.


La deschiderea atelierului de lucru a fost prezentă E.S. Dna Tove Bruvik Westberg, noul ambasador al Regatului Norvegiei în România şi Republica Moldova, cu sediul la Bucureşti. Dna ambasador a exprimat deschiderea Guvernului Norvegiei de a susţine în continuare dezvoltarea incubatoarelor de afaceri şi nemijlocit a Reţelei Incubatoarelor de Afaceri din Moldova, menţionând că este plăcut impresionată de succesul cu care a fost preluată şi multiplicată experienţa înfiinţării Incubatorului de Afaceri din Soroca, proiect pilot creat cu suportul Guvernului Norvegiei în anul 2009.


La rândul său, Iulia IABANJI, Director general ODIMM a mulţumit Guvernului Norvegiei pentruAtelier de lucru RIAM susţinerea acordată şi sprijinul oferit în continuare la dezvoltarea RIAM. „Credem că prin această colaborare, Întreprinderile Mici şi Mijlocii din Republica Moldova vor obţine suport informaţional, oportunităţi de diversificare a activităţilor şi dezvoltarea capacităţi de a crea produse inovative şi competitive pe piaţa internă şi externă", a declarat Iulia IABANJI.


Pe parcursul celor două zile de instruiri, managerii Incubatoarelor de Afaceri au aplicat o serie de instrumente şi tehnici de analiză, ce îi va ajuta la elaborarea strategiei şi planului de activităţi ale instituţiilor pe care le administrează. Atelierul de lucru menţionat, face parte din seria activităţilor desfăşurate periodic în Republica Moldova în scopul îmbunătăţirii capacităţilor administrative ale incubatoarelor de afaceri. În acelaşi context, este prevăzută o vizită de studiu a membrilor RIAM la instituţii similare din Norvegia.Reamintim că RIAM a fost creată la 16 decembrie 2013 şi este o platformă de cooperare instituită printr-o înţelegere benevolă a membrilor săi pentru a promova rolul Incubatoarelor de Afaceri în dezvoltarea economică și recunoașterea acestora la nivel național şi internațional. 

Crearea RIAM în raioanele republicii, este una din priorităţile Guvernului RM de creare a infrastructurii de suport în afaceri adecvate necesităţilor mediului de afaceri, în deosebi din zonele rurale.


RIAM – Vocea Incubatoarelor de Afaceri din Moldova!

 

 

 

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!